Un accident grav s-a produs in Nadlac, Arad, ceea ce a determinat activarea Planului Rosu de Interventie. Ca urmare, au fost trimise opt ambulante si un elicopter SMURD pentru a acorda asistenta la fata locului.

Microbuz rasturnat in Arad, la Nadlac

”Arad, localitatea Nadlac: microbuz rasturnat in afara partii carosabile. Avand in vedere numarul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de raspuns, la nivelul judetelor Arad a fost activat Planul Rosu de Interventie.

La fata locului au fost trimise 1 unitate de terapie intensiva mobila, 3 ambulante SMURD, 5 ambulante ale Serviciului Judetean de Ambulanta Arad si a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD. Misiunea este in dinamica”, a transmis ISU Arad.

Potrivit primelor estimari sunt 9 victime in urma acestui accident, dintre care un mort. O alta persoana se afla in stare grava si a fost transportata la Timisoara cu elicopterul SMURD.

”Dupa prima evaluare medicala, sunt 9* victime, dintre care 1 persoana a suferit leziuni incompatibile cu viata si 1 persoana prezinta diverse traumatisme. Ceilalti 7 pasageri sunt in stare buna, fara probleme deosebite. Nu sunt persoane incarcarate”, a mai transmis ISU Arad.

Raed Arafat a comentat, la randul sau, situatia accidentului de la Nadlac: ”Din pacate, un om a murit, iar altul se afla in stare grava si e transportat cu elicopterul SMURD la Timisoara”.

Distribuie pe: