ValentinaVNB

Aflați cum să marinați puiul, astfel încât carnea să se topească în gură!

<div class&equals;"entry-content herald-entry-content">&NewLine;<p>Preparând o salat&abreve;&comma; ad&abreve;ug&abreve;m doar pieptul de pui&comma; iar când coacem ceva la cuptor – doar exclusiv numai carnea de porc&period;<&sol;p>&NewLine;<p>O atitudine puțin incorect&abreve;&comma; nu credeți&quest; Totul se reduce la faptul c&abreve; pieptul de pui aprioric nu poate fi suculent&period; Poate c&abreve; este doar un proces incorect de preg&abreve;tire a c&abreve;rnii&quest;<&sol;p>&NewLine;<p>V&abreve; prezent&abreve;m ast&abreve;zi&comma; drag amator ale bucatelor delicioase&comma; o rețet&abreve; de marinad&abreve; de succes pentru carnea de pui&comma; care va ajuta la schimbarea regulilor culinare de joc&period;<&sol;p>&NewLine;<&sol;div>&NewLine;<p>Imaginați-v&abreve; c&abreve; un buc&abreve;tar renumit v-a dezv&abreve;luit toate secretele&period; Acum&comma; amestecând doar câteva ingrediente simple&comma; transformați un piept de pui obișnuit&comma; pulpe sau chiar un pui întreg&comma; într-o carne extrem de suculent&abreve; și rumen&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>1&period; Bolul pentru marinarea puiului&period; <&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Pentru ca carnea s&abreve; fie delicioas&abreve; și suculent&abreve;&comma; este important s&abreve; nu folosiți doar marinada pentru pui cu muștar de Dijon&comma; ci și s&abreve; alegeți bolul perfect&period; Alegeți un bol care nu se oxideaz&abreve;&colon; ceramic&abreve; sau sticl&abreve;&comma; oțel inoxidabil&comma; email sau plastic alimentar&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Nu v&abreve; recomand&abreve;m s&abreve; folosiți un bol din aluminiu&comma; deoarece acesta se oxideaz&abreve; și red&abreve; c&abreve;rnii un gust nepl&abreve;cut&period; Dimensiunea este&comma; de asemenea&comma; foarte important&abreve;&comma; deoarece puiul trebuie s&abreve; intre complet în el&comma; apoi ar trebui s&abreve;-l acoperiți cu o greutate deasupra&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>2&period; Cât timp ar trebui marinat&abreve; carnea de pui&period; <&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Puiul se marineaz&abreve; și coace mult mai repede decât&comma; de exemplu&comma; carnea de porc&period; Din acest motiv&comma; mulți sunt sf&abreve;tuiți s&abreve; marineze carnea de pui timp de pân&abreve; la 2-3 ore&comma; acoperit&abreve; cu o greutate deasupra&period; Dar exist&abreve; câteva devieri&comma; în funcție de ce parte a puiului veți g&abreve;ti&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Puiul întreg se pune la marinat peste noapte&semi; Pieptul&comma; precum și aripioarele se pun la marinat pentru 1-2 ore&semi; Pulpele de pui se marineaz&abreve; timp de 2-4 ore&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Acestea sunt sfaturi generale&comma; dar&comma; dup&abreve; cum arat&abreve; practica&comma; orice carne cu marinad&abreve; este mai bine s&abreve; fie dat&abreve; la frigider peste noapte&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>3&period; Cum preg&abreve;tim marinada pentru carnea de pui&quest; <&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p><b> <&sol;b><strong>Ingrediente&colon; <&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>1 kg carne de pui&semi; 0&comma;5 pahar de chefir&semi; 0&comma;5 linguriț&abreve; de usturoi uscat m&abreve;cinat&semi; 1 priz&abreve; de piper iute m&abreve;cinat&semi; 1 priz&abreve; de piper negru m&abreve;cinat&semi; 0&comma;5 linguriț&abreve; da curry&semi; 1 linguriț&abreve; de boia roșie&semi; 1 priz&abreve; de sare&semi; 1 linguriț&abreve; muștar de Dijon&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>1&period; Turnați într-un bol adânc chefirul&period; Apoi potriviți chefirul cu usturoi uscat m&abreve;cinat&comma; piper iute m&abreve;cinat&comma; piper negru m&abreve;cinat&comma; curry&comma; boia roșie&comma; muștarul și o priz&abreve; de sare&period; Amestecați ingredientele din bol&period;<&sol;p>&NewLine;<p>2&period; Așezați carnea de pui în bolul cu marinad&abreve;&comma; apoi acoperiți-o cu o farfurie și puneți o greutate deasupra&period; Datorit&abreve; acestui truc&comma; carnea se va marina foarte bine&period;<&sol;p>&NewLine;<p>3&period; Dați bolul cu carne la frigider peste noapte&period; Apoi preg&abreve;tiți carnea de pui dup&abreve; modul obișnuit&period;<&sol;p>&NewLine;<p><em><strong>Not&abreve;&colon;<&sol;strong> <&sol;em>Puteți extinde lista ingredientelor pentru marinad&abreve;&period; De exemplu&comma; turmericul nu doar va face carnea mai gustoas&abreve;&comma; ci îi va da și o crust&abreve; rumen&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Gustul și aroma c&abreve;rnii de pui va deveni și mai special&abreve;&comma; dac&abreve; veți ad&abreve;ug&abreve; coriandru&comma; menta&comma; salvie&comma; cimbru&comma; rozmarin&comma; maghiran sau busuioc în amestecul cu chefir&period;<&sol;p>&NewLine;<p>&nbsp&semi;<&sol;p>&NewLine;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version