ValentinaVNB

Ardei gras la borcan – o metodă simplă pentru conservarea ardeilor

<p>Daca iti plac ardeii umpluti si vrei sa-i mananci&comma; inclusiv iarna&comma; atunci trebuie sa incerci aceasta metoda de conservare a ardeilor&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Folosind ardeii la borcan&comma; vei obtine o mancare aromata&comma; foarte gustoasa&period; Pentru aceasta reteta simpla&comma; nu ai nevoie de prea multe ingrediente&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>2 kg ardei gras<br &sol;>&NewLine;3 linguri sare grunjoasa<br &sol;>&NewLine;2 linguri otet 70&percnt;<br &sol;>&NewLine;Apa clocotita<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare &&num;8211&semi; <&sol;strong>Poti alege orice tip de ardei gras doresti – rosu&comma; galben&comma; verde&period; Trebuie insa sa verifici ca ardeii sa fie intregi si fara crapaturi&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Taie cu grija capacele ardeilor si elimina semintele&period; Pune ardeii grasi in apa clocotita&period; Lasa-i acolo timp de 10 minute pentru a se inmuia&period; Scoate-i apoi din apa si lasa-i la scurs&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Pune intr-o oala apa cu sare grunjoasa&period; Amesteca bine si lasa apa sa fiarba&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Introdu cu grija ardeii intr-un borcan de 3 litri&period; Daca doresti poti adauga si cateva cuisoare si frunze de dafin in borcan&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Toarna saramura clocotita in borcan&period; Adauga apoi 2 linguri de otet in borcan si strange capacul&period; Intoarce borcanul cu fata in jos&comma; acopera-l cu un prosop gros sau o patura si lasa-l sa se raceasca&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Dupa ce borcanul cu ardei s-a racit complet&comma; depoziteaza-l intr-un loc intunecat si rece&comma; de preferat in pivnita sau in camara&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Incearca aceasta reteta simpla&comma; dar delicioasa&comma; si prepara ardei umpluti inclusiv iarna&period; Acestia vor avea un gust foarte bun si vor fi foarte aromati&period; Pofta buna si spor la gatit&excl;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Daca esti multumita de rezultat&comma; impartaseste reteta cu prietenii tai&period; Cu siguranta vor dori si ei sa o incerce&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Pofta buna&excl;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version