<p>Daca iti plac ardeii umpluti si vrei sa-i mananci, inclusiv iarna, atunci trebuie sa incerci aceasta metoda de conservare a ardeilor.</p>
<p>Folosind ardeii la borcan, vei obtine o mancare aromata, foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta simpla, nu ai nevoie de prea multe ingrediente.</p>
<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p>2 kg ardei gras<br />
3 linguri sare grunjoasa<br />
2 linguri otet 70%<br />
Apa clocotita</p>
<p><strong>Mod de preparare &#8211; </strong>Poti alege orice tip de ardei gras doresti – rosu, galben, verde. Trebuie insa sa verifici ca ardeii sa fie intregi si fara crapaturi.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Taie cu grija capacele ardeilor si elimina semintele. Pune ardeii grasi in apa clocotita. Lasa-i acolo timp de 10 minute pentru a se inmuia. Scoate-i apoi din apa si lasa-i la scurs.</p>
<p>Pune intr-o oala apa cu sare grunjoasa. Amesteca bine si lasa apa sa fiarba.</p>
<p>Introdu cu grija ardeii intr-un borcan de 3 litri. Daca doresti poti adauga si cateva cuisoare si frunze de dafin in borcan.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Toarna saramura clocotita in borcan. Adauga apoi 2 linguri de otet in borcan si strange capacul. Intoarce borcanul cu fata in jos, acopera-l cu un prosop gros sau o patura si lasa-l sa se raceasca.</p>
<p>Dupa ce borcanul cu ardei s-a racit complet, depoziteaza-l intr-un loc intunecat si rece, de preferat in pivnita sau in camara.</p>
<p>Incearca aceasta reteta simpla, dar delicioasa, si prepara ardei umpluti inclusiv iarna. Acestia vor avea un gust foarte bun si vor fi foarte aromati. Pofta buna si spor la gatit!</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Daca esti multumita de rezultat, impartaseste reteta cu prietenii tai. Cu siguranta vor dori si ei sa o incerce.</p>
<p>Pofta buna!

Ardei gras la borcan – o metodă simplă pentru conservarea ardeilor
