<p>Iata cum fac maicutele de la manastirea Prislop cei mai buni ardei umpluti de post. Sunt deliciosi si consistenti. Incearca si tu aceasta reteta sanatoasa si satioasa.</p>
<p><strong>Ingrediente: </strong>7 ardei grasi, 1 ardei, 2 morcovi, 2 cepe, 150 g orez, 3 rosii, boia de ardei, dulce, piper, sare, 50 ml ulei, 1 lingura de faina, 1 lingurita de vegeta, patrunjel.</p>
<p><strong>Mod de preparare: </strong>Ardeii se spala si se curata de cotorul cu seminte. Din cotor se indeparteaza semintele si se opreste pentru capac.</p>
<p>Separat pregatim legumele, ceapa si ardeiul se toaca fasiute, morcovul se rade.</p>
<p>Intr-o tigaie punem uleiul la incins, inabusim legumele, se adauga orezul, adaugam pulpa de la rosii si se lasa pe foc pana capata o consistenta buna de umplut ardeii.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>La final, adaugam sare, piper dupa gust. Se umplu ardeii si ii asezam intr-o cratita mai inalta.</p>
<p>Se adauga apa calda si cateva rondele de rosii.</p>
<p>Se adauga dupa gust o lingurita de vegeta si se lasa ardeii la fiert la foc mic.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Spre final dizolvam o lingura de faina in apa si adaugam in sos.</p>
<p>Sunt gata cand zeama a scazut si ardeii au fiert. Se adauga verdeata tocata marunt.</p>
<p>Se servesc calzi, impreuna cu sos.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>


Ardei umpluţi, de post – Reţeta măicuţelor de la Mănăstirea Prislop
