<p>De ce nu trebuie să arunci apa în care au fiert ouăle?</p>
<p>În timpul fierberii, ouăle îşi lasă în apă din ibric o cantitate mare de calciu organic. Acest calciu organic este extrem de benefic pentru plantele de apartament sau de curte, care sunt plantate în ghiveci Èi nu numai.</p>
<p>Calciul organic este excelent pentru întărirea rădăcinilor şi tulpinii subterane a plantelor, în timp ce sărurile minerale din coaja de ou îmbogăţesc solul cu nutrienţi preţioşi.</p>
<p>Prin urmare, nu mai arunca apa în care fierbi ouăle, ci foloseşte-o pentru a uda florilor.</p>
<p>Cel mai indicat este uzi plantele cu această apă o dată la 30 de zile. E indicat să foloseÈti apa la temperatura camerei.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>


Arunci apa în care ai fiert ouă? Nu mai face greșeala asta. Motivul te va surprinde
