ValentinaVNB

Arunci apa în care ai fiert ouă? Nu mai face greșeala asta. Motivul te va surprinde

<p>De ce nu trebuie s&abreve; arunci apa în care au fiert ou&abreve;le&quest;<&sol;p>&NewLine;<p>În timpul fierberii&comma; ou&abreve;le î&scedil;i las&abreve; în ap&abreve; din ibric o cantitate mare de calciu organic&period; Acest calciu organic este extrem de benefic pentru plantele de apartament sau de curte&comma; care sunt plantate în ghiveci și nu numai&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Calciul organic este excelent pentru înt&abreve;rirea r&abreve;d&abreve;cinilor &scedil;i tulpinii subterane a plantelor&comma; în timp ce s&abreve;rurile minerale din coaja de ou îmbog&abreve;&tcedil;esc solul cu nutrien&tcedil;i pre&tcedil;io&scedil;i&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Prin urmare&comma; nu mai arunca apa în care fierbi ou&abreve;le&comma; ci folose&scedil;te-o pentru a uda florilor&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Cel mai indicat este uzi plantele cu aceast&abreve; ap&abreve; o dat&abreve; la 30 de zile&period; E indicat s&abreve; folosești apa la temperatura camerei&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version