Bomboanele Raffaello sunt unele dintre cele mai îndrăgite dulciuri. Crema din interior e delicioasă, iar migdala din mijloc și învelișul de nucă de cocos îi dau o savoare senzațională.

Deoarece bomboanele Raffaello sunt destul de scumpe, azi vă prezentăm rețeta făcută în casă.

Ingrediente pentru 70 de bucăți:

– 200 ml lapte condensat

– 200 g unt

– 200 g fulgi de cocos

– 1 cană migdale

– 2 plicuri zahăr vanilat

Mod de preparare

Zdrobim cu o furculiță untul la temperatura camerei, apoi amestecăm cu laptele condensat și adăugăm vanilia și 100 g fulgi de cocos.

Amestecăm bine, până obținem o compoziție cremoasă, apoi o punem la frigider pentru o zi. Scoatem a doua zi din frigider și formăm biluțe din această compoziție, cu o lingură luăm din cremă și cu ajutorul unui cuțit luăm crema de pe lingură și formăm biluțele.

În mijlocul fiercărei biluțe punem câte o migdală. Biluțele Raffaello astfel formate le tăvălim prin nuca de cocos rămasă (100 g) și le punem pe un platou, apoi le lăsăm la frigider.

Bomboanele Raffaello se servesc reci, deoarece la temperatura camerei se topesc. Poftă bună!