ValentinaVNB

Borș făcut în casă, cu gust ca-n copilărie. Reglează nivelul glicemiei și poate previni infarctul!

<p>Va voi prezenta aici&comma; cum puteti umple bors&comma; sa nu mai dati bani pe asa zisul bors&comma; ca pana la urma sa aruncati tot continutul din vas&comma; cum a patit-o subsemnata&excl;<&sol;p>&NewLine;<p>Va dau aici cantitatile pentru un borcan de 5l in care umplu eu si din care rezulta 2l de bors&comma; scos in fiecare zi&comma; aveti de dat si la vecini&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Aveti nevoie de 1cana malai&comma; 4cani tarate de grau&comma; amestecate bine in borcan cu apa rece&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Pui la fiert intr-o oala de 4l apa cu crengute de cimbrisor salbatec&comma;&lpar;de pe piata de la femei&rpar;&comma; frunze de visin &lpar;stranse din toamna si uscate&rpar;&comma; cateva bete de leustean &lpar;toamna&comma;cand pun leustean la congelator&comma;betele le strang&rpar; dar atentie&comma; pui cate putin din fiecare&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Peste amestecul din borcan pui 3cani de huste&comma; cand a inceput sa clocoteasca apa&comma; pui cu o cana in borcan si amesteci cu un facalet&period; Pentru prima apa&comma; nu trebuie sa fie plin borcanul pentru ca fermenteaza si da pe afara&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Pui un capac la borcan si-l infasori cu o patura sa stea la cald&period; A doua zi amesteci din nou cu facaletul&comma;il acoperi iar a treia zi il scoti cu un furtun mic&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Oala cu ierburi nu trebuie aruncata&comma; pui mereu apa peste ele&comma; clocotesti si dupa ce ai scos borsul pui apa&comma; de data asta pana in gura borcanului si la fel il infasori cu o carpa mai groasa&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Procedezi asa pana cand vezi ca nu mai este acru borsul&comma;atunci opresti un castron de huste&comma; restul il arunci&comma;speli borcanul si procedezi ca la inceput&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Acum va voi spune cum procedati in situatia in care nu aveti huste&semi; intr-un vas&comma; pui 2cani cu tarate&comma; o inmoi cu apa rece de asemenea peste ea pui olingurita de drojdie ucata&comma; amesteci apoi pui 2-3 cani cu apa calda&comma; acoperi vasul si lasi sa fermenteze&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Poti gusta din apa care se strange deasupra sa vezi daca s-a acrit&comma; daca nu scurgi apa respectiva si pui alta apa calda&period; Mai departe&comma; procedezi cum am spus la inceput&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Succes&excl; Este foarte important ca borcanul sa fie de sticla si nu plastic&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version