<p>Mi-a placut foarte mult aceasta reteta, deoarece castravetele va fi delicios, crocant si va avea un gust special daca il vom face in acest fel.</p>
<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p>1 kg de castraveti<br />
2 morcovi<br />
o ceapa<br />
2-3 catei de usturoi<br />
marar<br />
1 lingurita sare<br />
2 lingurite de zahar<br />
45 ml de otet 9%</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>1. Inmuiati castravetii in apa timp de 4-5 ore.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>2. Spalati borcanul din sticla, puneti morcovii, usturoiul, mararul si ceapa taiata inele pe fundul acestuia.</p>
<p>3. Taiati capetele castravetilor si asezati-le unul langa altul cat mai strans.</p>
<p>4. Puneti zaharul si sarea uniform in borcan, apoi turnati otetul si apa rece.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>5. Puneti borcanele intr-un bol mai mare si apoi turnati suficienta apa pentru a acoperi borcanele aproximativ trei sferturi. Pune-l pe aragaz la foc incet pana cand apa din borcan incepe sa fiarba. Aproximativ 3 minute.</p>
<p>6. Apoi acoperiti rapid borcanele cu o patura groasa. Se lasa 1-2 zile inainte de a se consuma.

Castraveți, ceapă și morcovi- Murături delicioase și crocante în 2 zile
