<p>In fiecare an, de PaÈte, preparăm o friptură din carne de miel, însă oare care este cea mai bună metodă, prin care să o marinăm astfel încât să fie fragedă Èi să ni se topească în gură?</p>
<p>Am făcut rost de o reÈetă, anul trecut, am încercat-o Èi m-am gândit că Èi-ar fi Èi Èie de folos, anul acesta!</p>
<p><strong>Ingrediente: </strong>un pahar cu vin alb, ulei de măsline 2-3 linguri, usturoi (de preferat verde), mentă (o mână de frunze), cimbru (câteva crenguÈe), puÈin busuioc, foi de dafin, piper, boia dulce, sare.</p>
<p><strong>Mod de preparare &#8211; </strong>Toacă usturoiul, menta Èi busuiocul.</p>
<p>Pune toate ingredientele în vin Èi amestecă-le, până când se omogenizează, apoi adaugă sare Èi piper, după gust.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Foarte important! Cantitatea de baiÈ (marinadă) trebuie să fie suficientă pentru îmbăierea cărnii.</p>
<p>Pune carnea într-un vas din yena întins.</p>
<p>Toarnă baiÈul peste carne Èi pune deasupra o folie din aluminiu sau un capac, pentru a sigila vasul Èi pentru a ajuta aromele să intre bine în carne.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Pune vasul cu carne la frigider, iar a doua zi, pune friptura la cuptor!</p>
<p>Pofta buna!

Cea mai bună metodă de marinare a cărnii de miel, pentru a fi fragedă și gustoasă
