<p><strong>Ingrediente pentru reteta: </strong>Vinete – 3 buc, ulei de floarea-soarelui – 2 linguri, sos de rosii – 4 linguri, suc de lamaie – 2 linguri, usturoi – 2 catei, busuioc – 1 buchet, sare si piper dupa gust.</p>
<p><strong>Mod de preparare: </strong>Puneti vinetele feliate subtiri in apa sarata timp de 20 de minute pentru a indeparta amaraciunea.</p>
<p>Clatiti si uscati pe prosoape de hartie. Prajiti vinetele intr-o 1 lingura ulei. Este de dorit ca tigaia sa aiba un strat antiaderent.</p>
<p>Intr-o cratita separata, amestecati uleiul de floarea-soarelui ramas, sucul de lamaie si sosul de rosii.</p>
<p>Puneti amestecul pe foc, aduceti-l la fierbere si adaugati usturoiul trecut prin presa.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Transferati vinetele in amestec si lasati-le sa fiarba timp de 2 minute.</p>
<p>Se presara cu busuioc tocat. Sa aveti pofta!</p>
<p> ;</p>
</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>


Cea mai bună opțiune pentru o cină de vară. Vinete cu sos de roșii și usturoi
