<p><strong>Ingrediente pentru aluat:</strong></p>
<p>120 g făină<br />
4 ouă<br />
120 g zahăr<br />
1/4 linguriÈă zahăr vanilat<br />
1 linguriÈă praf de copt<br />
sare<br />
pudră de cacao</p>
<p><strong>Ingrediente pentru cremă:</strong></p>
<p>200 g brânză de vaci<br />
120 g zahăr<br />
250 ml friÈcă<br />
1/4 linguriÈă zahăr vanilat</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>1. Într-un bol, batem ouăle cu ajutorul unui mixer. Adăugăm zahărul, făina, praful de copt, zahărul vanilat Èi sarea. Amestecăm foarte bine până la omogenizare.</p>
<p>2. Turnăm aluatul pe o tavă acoperită cu hârtie de copt Èi coacem la temperatura de 200 de grade, timp de 10 minute.</p>
<p>3. Pentru cremă, amestecăm brânza cu zahăr. MărunÈim amestecul cu ajutorul unui blender, adăugăm friÈca Èi amestecăm bine.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>4. După ce s-a răcit, tăiem blatul în 2 straturi egale.</p>
<p>5. Pentru a forma prăjitura, aÈezăm un blat pe un platou. Adăugăm 2/3 din cantitatea de cremă Èi acoperim cu al 2-lea blat. Adăugăm crema rămasă Èi decorăm cu pudră de cacao.

Cea mai fină prăjitură cu cremă de brânză – Se prepară din 4 ouă, 200g brânză de vaci, 120g făină și 120g zahăr
