De la Mănăstirea Govora aflăm despre cel mai puternic antibiotic natural, ceapa verde. Aceasta este foarte bogată în vitamina C, vitamina B9, calciu și potasiu.

Pe lângă aceste, ceapa verde conține alicină, care-i determină rolul antibiotic și antiviral, dar și clorofilă și cvercitină, care este un antioxidant puternic, folositor în tratarea afecțiunilor cadiovasculare.

Datorită alicinei, ceapa verde este un desăvârșit protector al plămânilor și al căilor respiratorii în fața infecților.

Datorită multiplelor modalități de cultivare, ceapa verde poate fi procurată în orice anotimp. Cura cu ceapă verde întărește sistemul imunitar, combate toate manifestările alergice, fie ele infecto-alergice, respiratorii sau la nivelul pielii.

Doar prin consumul a 4-5 fire de ceapă verde pe zi, se crează permanentă protecție alergică.

Pentru cei care suferă de glicemie și alte complicații ale acestei boli, cura cu suc de ceapă verde este un puternic remediu.

Pentru aceasta este nevoide de 1 kg de ceapă verde de mărime medie, atât bulbul cât și frunzele, se trec prin blender timp de 1 minut, apoi se adaugă un litru de apă plată și se mai amestecă 1 minut.

Se strecoară printr-un tifon și se păstrează la frigider într-un recipient de sticlă. Se administrează 50 ml înainte cu o jumătate de oră de mesele principale.

Notă importantă: Materialele de sănătate prezente pe acest site au caracter pur informativ. Înainte de a începe un tratament naturist, trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse.

Plantele sunt, în general, un mod sigur de a consolida și tonifia organismul, remediile naturiste sau nutriționale sunt alternative viabile, dar ar trebui sa discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe orice fel de tratament.

Distribuie pe: