<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p>2 cepe roÈii<br />
3 fire ceapă verde<br />
3-4 căÈei usturoi<br />
2 dovlecei<br />
2 morcovi<br />
2 cartofi</p>
<p>100 g varză albă<br />
2-3 linguriÈe ulei de măsline<br />
o legătură pătrunjel<br />
o legătură mărar<br />
piper alb măcinat<br />
200 g pesmet alb<br />
ulei pentru prăjit.</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>1. Se curăÈă legumele, se spală Èi se rad pe răzătoarea mică. Cartofii se rad separat Èi apoi se scurg de zeamă. Varza se toacă mărunt Èi se amestecă cu restul legumelor.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Se adaugă Èi verdeaÈa tocată mărunt, ulei de măsline, 100 g pesmet, se condimentează cu sare Èi piper Èi se frământă bine.</p>
<p>2. Se pregătesc chiftelele Èi apoi se trec printr-un strat de pesmet alb.</p>
<p>3. Se prăjesc chiftelele în uleiul încins.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Pofta buna!

Chiftele de legume, mult mai gustoase și mai sănătoase decât cele din carne
