<p><strong>Chiftele marinate. De ce ingrediente ai nevoie:</strong></p>
<p>500 g pulpa de porc, 200 g pesmet, 2 cartofi, 2 oua, 2 cepe, 1 felie de paine, 1 capatana de usturoi, piper rosu, boabe, 1 legatura patrunjel verde, sare si piper, 500 ml suc de rosii, 200 g unt, 200 g faina, 200 ml smantana pentru gatit, foi de dafin, cimbru, 250 ml ulei de floarea soarelui</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>Intr-un bol se amesteca carnea tocata cu pesmetul, cartofii razuiti si bine scursi, ouale, ceapa usor calita, felia de paine si usturoiul pisat.</p>
<p>Se omogenizeaza bine compozitia, se formeaza chiftele si se rumenesc in ulei incins.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Intr-o cratita, la foc mic, se pune la topit untul dupa care se adauga faina si se amesteca pentru a nu se face cocoloase.</p>
<p>Se adauga, treptat, apa si se amesteca pana se formeaza un sos ca o smantana, mai subtire.</p>
<p>Se adauga sucul de rosii, foile de dafin, sare si piper, apoi chiftelele si se mai lasa la fiert 10-15 minute. Apoi se adauga smantana si se amesteca bine.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>La final, sau in timpul servirii, se adauga patrunjel verde, tocat si se decoreaza cu piper rosu.</p>
<p>Pofta buna!

Chiftele în sos de roșii. O rețetă simplă și la îndemâna gospodinelor
