ValentinaVNB

Chiftele în sos de roșii. O rețetă simplă și la îndemâna gospodinelor

<p><strong>Chiftele marinate&period; De ce ingrediente ai nevoie&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>500 g pulpa de porc&comma; 200 g pesmet&comma; 2 cartofi&comma; 2 oua&comma; 2 cepe&comma; 1 felie de paine&comma; 1 capatana de usturoi&comma; piper rosu&comma; boabe&comma; 1 legatura patrunjel verde&comma; sare si piper&comma; 500 ml suc de rosii&comma; 200 g unt&comma; 200 g faina&comma; 200 ml smantana pentru gatit&comma; foi de dafin&comma; cimbru&comma; 250 ml ulei de floarea soarelui<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Intr-un bol se amesteca carnea tocata cu pesmetul&comma; cartofii razuiti si bine scursi&comma; ouale&comma; ceapa usor calita&comma; felia de paine si usturoiul pisat&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Se omogenizeaza bine compozitia&comma; se formeaza chiftele si se rumenesc in ulei incins&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Intr-o cratita&comma; la foc mic&comma; se pune la topit untul dupa care se adauga faina si se amesteca pentru a nu se face cocoloase&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Se adauga&comma; treptat&comma; apa si se amesteca pana se formeaza un sos ca o smantana&comma; mai subtire&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Se adauga sucul de rosii&comma; foile de dafin&comma; sare si piper&comma; apoi chiftelele si se mai lasa la fiert 10-15 minute&period; Apoi se adauga smantana si se amesteca bine&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>La final&comma; sau in timpul servirii&comma; se adauga patrunjel verde&comma; tocat si se decoreaza cu piper rosu&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Pofta buna&excl;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version