ValentinaVNB

Consumați borș rosu de sfeclă dacă aveți probleme cu ficatul și fierea

<p>Sfecla ro&scedil;ie&comma; un ajutor extraordinar pentru s&abreve;n&abreve;tate&comma; este un aliment nutritiv &scedil;i un medicament cu multiple aplica&tcedil;ii terapeutice&period; U&scedil;or digerabil&abreve;&comma; sfecla ro&scedil;ie regleaz&abreve; funcțiile hepatice&comma; fiind desebit de eficient&abreve; în tratarea virozelor&comma; anemiilor&comma; imunit&abreve;ții sc&abreve;zute&comma; nevrozelor&comma; demineraliz&abreve;rii&comma; tuberculozei sau cancerului&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Substan&tcedil;ele active din sfecla ro&scedil;ie au calitatea de a ajuta la eliminarea &lpar;prin colon&comma; transpira&tcedil;ie &scedil;i diurez&abreve;&rpar; toxinelor din alimenta&tcedil;ie&comma; din aer&comma; din ap&abreve;&comma; din diferitele ambalaje&comma; din detergenți&comma; etc&period;&comma; acumulate în organism &scedil;i care pot produce afec&tcedil;iuni din cele mai diverse&comma; de la alergie&comma; la reumatism&comma; &scedil;i de la sc&abreve;derea imunit&abreve;&tcedil;ii&comma; la Alzheimer&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Bor&scedil; de sfecl&abreve; ro&scedil;ie &&num;8211&semi; <&sol;strong>Bor&scedil;ul de sfecl&abreve; ro&scedil;ie cur&abreve;&tcedil;&abreve; &scedil;i fortific&abreve; organele interne&comma; fiind recomandat în toate problemele de ficat &scedil;i fiere&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong> 1 leg&abreve;tur&abreve; de p&abreve;trunjel&comma; 1 linguri&tcedil;&abreve; de drojdie sau o mân&abreve; de m&abreve;lai&comma; 1 leg&abreve;tur&abreve; de m&abreve;rar&comma; 1 kg&period; sfecl&abreve; ro&scedil;ie t&abreve;iat&abreve; buc&abreve;&tcedil;i&comma; 1 c&abreve;p&abreve;&tcedil;ân&abreve; de usturoi&comma; 1 leg&abreve;tur&abreve; de leu&scedil;tean&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong> Se pun toate ingredientele într-un borcan sau într-un vas de lut&comma; se acoper&abreve; cu ap&abreve; &scedil;i se las&abreve; la macerat ȋntr-un loc r&abreve;coros &scedil;i ferit de lumin&abreve;&period; Când lichidul este acrit&comma; se filtreaz&abreve;&comma; iar vasul se umple din nou cu ap&abreve;&period; Bor&scedil;ul care rezult&abreve; a doua oar&abreve; este mai slab&comma; îns&abreve; la fel de s&abreve;n&abreve;tos&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Administrare&colon;<&sol;strong> Din primul bor&scedil; de sfecl&abreve; ob&tcedil;inut se administreaz&abreve; câte 2 pahare pe zi&comma; iar din bor&scedil;ul ob&tcedil;inut a doua oar&abreve; se administreaz&abreve; câte 4 pahare pe zi&period; Sfecla trateaza bolile de ficat si fiere Ai probleme de barbatie&quest; Iata o metoda vicleana de a rezolva problema&excl; Chiar si cele mai adanci riduri dispar in doar 3 zile&period;<&sol;p>&NewLine;<p>În paralel cu aceast&abreve; cur&abreve; de bor&scedil; de sfecl&abreve; ro&scedil;ie&comma; persoanele bolnave de hepatit&abreve; sunt sf&abreve;tuite s&abreve; consume zilnic câte 2 pahare de ceai ob&tcedil;inut din flori de g&abreve;lbenele &scedil;i semin&tcedil;e de armurariu&period; Bor&scedil;ul de sfecl&abreve; poate fi consumat pe tot parcursul anului&comma; fiind recomandat ca depurativ general al organismului&comma; ca de altfel&comma; pentru prevenirea apari&tcedil;iei bolilor de ficat &scedil;i de fiere&period; Poate fi p&abreve;strat mai multe zile&comma; la frigider în sticle bine astupate&period; Un preparat din sfecl&abreve; ro&scedil;ie &scedil;i totodat&abreve; o re&tcedil;et&abreve; româneasc&abreve; tradi&tcedil;ional&abreve; este acest bor&scedil; de sfecl&abreve;&colon;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Bor&scedil; de sfecl&abreve; tradi&tcedil;ional&period;<&sol;strong><br &sol;>&NewLine;Bor&scedil;ul de sfecl&abreve; preparat dup&abreve; urm&abreve;toarea re&tcedil;et&abreve; este recomandat cu succes convalescen&tcedil;ilor&comma; dup&abreve; r&abreve;ceal&abreve;&comma; celor debili sau cu boli de piept&comma; precum &scedil;i pentru trezirea din mahmureal&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong> O sfecl&abreve; ro&scedil;ie de dimensiuni mici&comma; de aproximativ 200 de grame&comma; se taie în dou&abreve;&period; Una dintre jum&abreve;t&abreve;&tcedil;i se taie m&abreve;runt &scedil;i se fierbe împreun&abreve; cu ceapa&comma; morcovul&comma; p&abreve;trunjelul&comma; cartoful &scedil;i r&abreve;d&abreve;cina de &tcedil;elin&abreve;&comma; t&abreve;iate m&abreve;runt&period; Dup&abreve; o or&abreve; de fiert&comma; se taie m&abreve;runt cealalalt&abreve; jum&abreve;tate de sfecl&abreve;&comma; care se fierbe separat&comma; doar cât s&abreve; dea în clocot&comma; într-o can&abreve; din bor&scedil; de t&abreve;râ&tcedil;e&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Dup&abreve; fierberea foarte scurt&abreve; a sfeclei în bor&scedil;&comma; se ob&tcedil;ine un lichid de o culoare intens&abreve;&comma; care se filtreaz&abreve; &scedil;i se adaug&abreve; la legumele care deja fierb&period; Se opre&scedil;te focul&comma; se adaug&abreve; sare &scedil;i ulei dup&abreve; gust&comma; &scedil;i verdea&tcedil;&abreve; t&abreve;iat&abreve; m&abreve;runt&period; Se ob&tcedil;ine astfel un bor&scedil; de sfecl&abreve; acru&comma; de o culoare ro&scedil;ie intens&abreve;&comma; foarte bogat în betalain&abreve; &scedil;i al&tcedil;i pigmen&tcedil;i cu efecte vindec&abreve;toare excep&tcedil;ionale&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version