ValentinaVNB

Costițe de porc la cuptor – atât de delicioase, încât nici nu zici că nu sunt făcute la gratar!

<p>V&abreve; prezent&abreve;m o rețet&abreve; de costițe delicioase de porc&comma; la cuptor&period; Datorit&abreve; unui sos special&comma; carnea se obține fraged&abreve; și suculent&abreve;&comma; cu o crust&abreve; rumen&abreve; și apetisant&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Chiar dac&abreve; costițele se prepar&abreve; foarte simplu&comma; rezultatul cu siguranț&abreve; va fi peste m&abreve;sura aștept&abreve;rilor&period; Dac&abreve; doriți s&abreve; savurați niște costițe aromate precum cele preg&abreve;tite în aer liber&comma; v&abreve; îndemn&abreve;m s&abreve; încercați neap&abreve;rat rețeta de mai jos&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>750 g costițe de porc &lpar;cu puțin&abreve; sl&abreve;nin&abreve;&rpar;&comma; 1 lingur&abreve; de muștar&comma; 800 ml suc de vișine&comma; 2 linguri de sos barbeque&comma; 1 lingur&abreve; de miere natural&abreve;&comma; sare&comma; piper negru m&abreve;cinat&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>1&period; Sp&abreve;lați costițele și uscați-le pe un prosop de hârtie&period; T&abreve;iați-le porții de m&abreve;rimea dorit&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>2&period; Așezați carnea într-un bol mai adânc&period; Potriviți-o cu sare și piper negru m&abreve;cinat&period; Amestecați&period;<&sol;p>&NewLine;<p>3&period; Ad&abreve;ugați în bol muștarul și amestecați&period; L&abreve;sați carnea s&abreve; se marineze la temperatura camerei&comma; timp de 30 de minute&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>4&period; Puneți o tigaie uscat&abreve; pe foc&period; Pr&abreve;jiți costițele &lpar;în tigaia încins&abreve; uscat&abreve;&rpar; timp de 3-4 minute pe fiecare parte&comma; la foc moderat&period;<&sol;p>&NewLine;<p>5&period; Turnați în tigaie sucul de vișine&period; Acesta trebuie s&abreve; acopere complet carnea&period;<&sol;p>&NewLine;<p>6&period; Când sucul va începe s&abreve; fiarb&abreve;&comma; faceți focul mai mic și acoperiți tigaia cu un capac&period; În&abreve;bușiți timp de aproximativ 30 de minute&comma; pân&abreve; carnea va fi gata&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>7&period; Așezați costițele într-o strecur&abreve;toare și l&abreve;sați-le s&abreve; se scurg&abreve; bine&period;<&sol;p>&NewLine;<p>8&period; Într-un bol&comma; amestecați sosul barbeque cu mierea&period; Așezați în bol carnea &lpar;bine scurs&abreve;&rpar; și amestecați&period;<&sol;p>&NewLine;<p>9&period; Tapetați o tav&abreve; de copt cu hârtie și aranjați pe aceasta costițele&period; Dați tava la cuptorul preînc&abreve;lzit pân&abreve; la temperatura de 250°C și coaceți carnea pân&abreve; aceasta se va rumeni&period;<&sol;p>&NewLine;<p>10&period; Serviți costițele fierbinți&comma; cu ceap&abreve; verde și legume&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Poft&abreve; bun&abreve;&excl;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version