<p>Cremă de lămâie incredibil de delicioasă! Recent, într-una dintre cafenele, am încercat un desert incredibil de crocant, ecler caramel-migdale aproape transparent, plin de cremă de lămâie.</p>
<p>Recunosc, nu am încercat niciodată ceva mai gustos în viaÈa mea!</p>
<p>Pentru reÈetă, desigur, mi-a fost ruÈine să întreb… AÈa că, recent am dat peste o reÈetă de cremă de lămâie Èi am decis să încerc să o prepar… Mi-a plăcut că este foarte uÈoară Èi că produsele necesare le am aproape întotdeauna. in frigider esti.</p>
<p>Pregătirea a durat maxim 10 minute, iar rezultatul mi-a depăÈit toate aÈteptările! Crema se dovedeÈte a fi fragedă, moderat groasă, cu o aromă strălucitoare de lămâie proaspătă Èi, important, nu este prea dulce.</p>
<p>Pentru a-mi completa fericirea, trebuie să găsesc acea reÈetă de eclere!</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Cu toate acestea, această cremă poate fi folosită ca umplutură pentru prăjituri, profiterole… sau, ca mine, înmuiaÈi croissante proaspete în ea.</p>
<p>Ce frumos este să faci ceai negru cu lămâie dimineaÈa, să coaci câteva clătite Èi să le întinzi generos cu cremă de lămâie… asta pentru a te bucura de viaÈă!</p>
<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>2 lămâi,<br />
2 oua,<br />
40 de grame de unt,<br />
100 de grame de zahar si, la nevoie, putina vanilie.</p>
<p><strong>Preparare:</strong></p>
<p>Lămâile se curăÈă (o parte din coajă se poate da pe răzătoare fină Èi se adaugă la smântână pentru o aromă mai intensă), se stoarce sucul de la lămâi, se amestecă cu zahărul până se dizolvă complet zahărul.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Incearca-l. Dacă nu este suficient zahăr – adăugaÈi mai mult.</p>
<p>Se bat ouăle separat (de preferinÈă cu mâna, nu cu mixerul), le strecoară, se adaugă sucul de lămâie cu zahărul.</p>
<p>Amesteca foarte bine din nou. Dacă nu vă place crusta sau doriÈi doar o uniformitate absolută a cremei, atunci lăsaÈi crema timp de aproximativ 20 de minute, apoi strecuraÈi-o – atunci puteÈi scăpa de crusta inutile Èi crema dumneavoastră va fi extrem de netedă.</p>
<p>Se toarnă smântâna în tigaie, se adaugă untul Èi se fierbe până se îngroaÈă, fără a uita să amesteci.</p>
<p>TurnaÈi-l în borcane Èi bucuraÈi-vă de el!

Crema de lamaie. Nu am incercat nimic mai gustos!
