Un sfat minunat despre cum sa pregatesti clasicul tau snitel fara a fi prajit, dar totusi are un gust delicios.

Marinada de mustar este responsabila pentru gustul deosebit.

Avem nevoie: 600-700 g piept de pui portionat felii subtiri, sare, piper.

Marinada: 3-4 linguri de mustar, 200 g smantana, 2 catei de usturoi, suc de lamaie.

Ansambare: 150 g de branza tare razuita fin sau cascaval tare razuit, pesmet, unt.

Mod de preparare:

Spalati carnea si uscati-o. Intindeti fiecare felie cu ciocanelul de bucatarie si potriviti-o cu sare si piper.

Amestecam toate ingredientele pentru marinata – puteti mai mult sau mai putin mustar dupa gustul dvs.

Se toarna aceasta marinata peste bucatile de pui si se lasa la marinat cel putin o ora.

Pentru ansamblare, amestecati pesmetul cu branza si prin acest amestec dam fiecare bucata de carne si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Puneti o felie subtire de unt pe fiecare bucata si coaceti la 200 de grade timp de aproximativ 30- 40 de minute – intoarceti-le cu atentie la jumatatea timpului.

Se serveste cu garnitura dupa gust.

Distribuie pe: