Un sfat minunat despre cum sa pregatesti clasicul tau snitel fara a fi prajit, dar totusi are un gust delicios.
Marinada de mustar este responsabila pentru gustul deosebit.
Avem nevoie: 600-700 g piept de pui portionat felii subtiri, sare, piper.
Marinada: 3-4 linguri de mustar, 200 g smantana, 2 catei de usturoi, suc de lamaie.
Ansambare: 150 g de branza tare razuita fin sau cascaval tare razuit, pesmet, unt.
Mod de preparare:
Spalati carnea si uscati-o. Intindeti fiecare felie cu ciocanelul de bucatarie si potriviti-o cu sare si piper.
Amestecam toate ingredientele pentru marinata – puteti mai mult sau mai putin mustar dupa gustul dvs.
Se toarna aceasta marinata peste bucatile de pui si se lasa la marinat cel putin o ora.
Pentru ansamblare, amestecati pesmetul cu branza si prin acest amestec dam fiecare bucata de carne si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Puneti o felie subtire de unt pe fiecare bucata si coaceti la 200 de grade timp de aproximativ 30- 40 de minute – intoarceti-le cu atentie la jumatatea timpului.
Se serveste cu garnitura dupa gust.