ValentinaVNB

Cum poți să scazi nivelul de zahăr din sânge fără prea mari eforturi

<p>Diabetul este una dintre bolile cu cea mai mare crestere a numarului de bolnavi&period; Daca in 2014 erau 386&comma;66 milioane de pacienti potrivit Federatiei Internationale de Diabet&comma; in 2035 vor fi aproape 600 de milioane conform aceleiasi surse&period;<&sol;p>&NewLine;<p>O modalitate bun&abreve; pentru a controla nivelul glicemiei &scedil;i a preveni oscila&tcedil;iilor majore ale acesteia const&abreve; în consumul de alimente care scad glicemia&period; V&abreve; prezent&abreve;m mai jos câteva dintre alimentele recomandate în acest sens de specialiști&colon;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Portocalele<&sol;strong> con&tcedil;in numero&scedil;i fitonutrien&tcedil;i&comma; cum sunt flavonoizii&comma; carotenoidele &scedil;i pectinele&comma; care fac acest fruct „eligibil” pentru a intra în categoria de alimente care scad glicemia&comma; ajut&abreve;nd în lupta împotriva diabetului&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Prunele&period;<&sol;strong> Aceste fructe fac parte dintr-o categorie de alimente care scad glicemia&comma; contribuind la previnirea diabetului zaharat&period; Aceasta este una din bolilele care pun cele mai mari probleme în zilele noastre&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Merele&period;<&sol;strong> Coaja de m&abreve;r con&tcedil;ine quercitin&abreve;&comma; un antioxidant care reduce riscul de diabet&period; Apa din mere ajut&abreve; la antrenarea unei p&abreve;r&tcedil;i din glucoz&abreve; pentru a fi eliminat&abreve; prin urin&abreve;&period; În plus&comma; merele au un con&tcedil;inut ridicat de fibre care asigur&abreve; un tranzit intestinal mai bun&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Ceapa&period;<&sol;strong> Con&tcedil;ine foarte multe vitamine &scedil;i minerale care scad glicemia&period; Acest produs alimentar poate fi folosit în salate&comma; diferite feluri de mâncare g&abreve;tit&abreve; la cuptor sau se poate încerca sub form&abreve; de ceai&period; Ceaiul de frunze de ceap&abreve; este indicat mai ales pentru persoanele care au accese dese de tuse&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Quinoa&period;<&sol;strong> Este foarte bogat&abreve; în fibre care ajut&abreve; la men&tcedil;inerea unei bune func&tcedil;ion&abreve;ri a sistemului cardiovascular&comma; reducerea riscului unor tipuri de cancer &scedil;i pentru sistemul digestiv&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Fasolea<&sol;strong> este recomandat&abreve; nu numai pentru s&abreve;n&abreve;tatea inimii&comma; ci &scedil;i pentru combaterea diabetului&period; „Tecile de fasole au efect de sc&abreve;dere a glicemiei&period; Nu este recomandat&abreve; în schimb fasolea boabe&comma; pentru c&abreve; are mul&tcedil;i hidra&tcedil;i de carbon&OpenCurlyDoubleQuote;&comma; explic&abreve; nutriționistul&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Morcovii<&sol;strong> con&tcedil;in carotenoizi&comma; antioxidan&tcedil; i care protejeaz&abreve; inima &scedil;i men&tcedil;in nivelul insulinei&period; Morcovii trebuie consuma&tcedil;i cruzi&period; „Prin fierbere&comma; fibrele se m&abreve;run&tcedil;esc &scedil;i se poate absorbi din ele o cantitate mare de glucoz&abreve;&OpenCurlyDoubleQuote;&comma; afirm&abreve; Ștefan Ionuț&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Pe&scedil;tele<&sol;strong> este recomandat &scedil;i pentru c&abreve; nu con&tcedil;ine glucide&period; Pute&tcedil;i consuma câteva sute de grame de pe&scedil;te pe zi&comma; în special oceanic&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Frunzele de dud negru<&sol;strong> ajut&abreve; la sc&abreve;derea glicemiei și inhib&abreve; enzimele din metabolismul glucidic&period; „Se consum&abreve; sub form&abreve; de pulbere&comma; macerat sau infuzie&period; Tratamentul se face minimum 3 luni&comma; mergând pân&abreve; la 6 luni sau chiar un an&comma; pân&abreve; când se vor obține rezultate mulțumitoare”&comma; recomand&abreve; medicul Daniela Bușneag&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>&nbsp&semi;<&sol;p>&NewLine;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version