ValentinaVNB

Cum salvați roșiile de mană – 5 rețete cu care puteți salva legumele

<p>Mana este una dintre cele mai groaznice boli ale tomatelor&period; Boala se extinde rapid și poate distruge culturile complet&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Iat&abreve; câteva m&abreve;suri care le puteți întreprinde pentru a salva legumele și a ajunge s&abreve; le savurați coapte&excl;<&sol;p>&NewLine;<h3>REȚETA 1 — EMULSIA&excl;<&sol;h3>&NewLine;<p><strong>Aveți nevoie de&colon; <&sol;strong>5 litri de ap&abreve;&comma; o lingur&abreve; de bicarbonat de sodiu&comma; 3 linguri de ulei&comma; o linguriț&abreve; de s&abreve;pun lichid&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare și aplicare&colon; <&sol;strong>Combinați toate ingredientele necesare&period; Agitați foarte bine soluția și&comma; folosind un pulverizator sau atomizor&comma; stropiți îndat&abreve; plantele cu ea&period;<&sol;p>&NewLine;<h3>RETETA 2 – DECOT DE CONIFERE<&sol;h3>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon; <&sol;strong>1 borcan de 1l de ace &lpar;de brad&comma; pin&rpar;&comma; 500 ml de ap&abreve;&comma; 30 gr s&abreve;pun de rufe<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>MOD DE PREPARARE&colon; <&sol;strong>Fierbeți acele timp de 5 minute&comma; l&abreve;sați decoctul s&abreve; se r&abreve;ceasc&abreve; și îl strecurați printr-o bucat&abreve; de tifon&period; Îl diluați apoi cu ap&abreve; în proporții de 1&colon;5 și ad&abreve;ugați s&abreve;pun&period; Prelucrați culturile imediat&period;<&sol;p>&NewLine;<h3>RETETA 3 – INFUZIE DE GUNOI DE GRAJD<&sol;h3>&NewLine;<p><strong>INGREDIENTE&colon; <&sol;strong>1l b&abreve;legar proasp&abreve;t de vac&abreve;&comma; 10l de ap&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>MOD DE PREPARARE&colon;<&sol;strong> Amestecați b&abreve;legarul cu ap&abreve; și stropiți plantele imediat&comma; folosind o m&abreve;tur&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<h3>RETETA 4&colon; INFUZIE DE URZICI<&sol;h3>&NewLine;<p><strong>INGREDIENTE&colon; <&sol;strong>1 kg de urzici&comma; 3l de ap&abreve;&comma; 30 gr s&abreve;pun de ruf&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>MOD DE PREPARARE&colon; <&sol;strong>M&abreve;runțiți urzicile&comma; turnați apa&comma; infuzați amestecul timp de 24 de ore&comma; apoi îl strecurați&comma; ad&abreve;ugați s&abreve;punul și prelucrați tomatele&period;<&sol;p>&NewLine;<h3>RETETA 5 &&num;8211&semi; INFUZIE DE USTUROI<&sol;h3>&NewLine;<p><strong>INGREDIENTE&colon; <&sol;strong>200 gr de usturoi &lpar;sau tije&rpar;&comma; 200 gr de ap&abreve;&comma; 20 gr de iod&comma; 30 gr s&abreve;pun de rufe&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>MOD DE PREPARARE&colon; <&sol;strong>Dați usturoiul prin mașina de tocat carne și m&abreve;cerați pasta obținut&abreve; timp de 2-3 zile în ap&abreve;&period; Strecurați infuzia și diluați-o cu 10l de ap&abreve;&period; Ad&abreve;ugați iodul și s&abreve;punul&comma; dup&abreve; care puteți prelucra roșiile&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Spor la gr&abreve;din&abreve;rit&excl;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version