ValentinaVNB

Cum scăpăm de grăsimea abdominală cu ajutorul ceaiului de salvie şi dafin

<p>Acest ceai combinat ne ajut&abreve; în arderea straturilor de gr&abreve;sime abdominal&abreve;&comma; accelerând metabolismul semnificativ&period; Nu cred c&abreve; nu a&tcedil;i încercat m&abreve;car o dat&abreve; s&abreve; sc&abreve;pa&tcedil;i de kilogramele în plus&comma; chiar dac&abreve; era necesar sau nu&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Dac&abreve; vom combina o diet&abreve; s&abreve;n&abreve;toas&abreve;&comma; cu mi&scedil;care&comma; vom ob&tcedil;ine o men&tcedil;inere a greut&abreve;&tcedil;ii aproape de normal&comma; tonusul muscular destul de bun&comma; îns&abreve; din p&abreve;cate zona cea mai dificil de tonificat &scedil;i unde gr&abreve;simea se depoziteaz&abreve; foarte u&scedil;or este abdomenul&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Deci putem avea o greutate optim&abreve; dar cu un abdomen pronun&tcedil;at&comma; adic&abreve; nu este regul&abreve; c&abreve; dac&abreve; sl&abreve;bim sc&abreve;p&abreve;m neap&abreve;rat &scedil;i de inestetica BURT&Abreve;&period; Unii oameni sunt noroco&scedil;i&comma; când sl&abreve;besc&comma; o fac uniform ceea ce este ideal&comma; îns&abreve; nu to&tcedil;i avem parte de asta&comma; de aceea am descoperit c&abreve; exist&abreve; ceaiuri naturale care ne ajut&abreve; s&abreve; sc&abreve;p&abreve;m de astfel de probleme&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Un astfel de adjuvant este ceaiul de salvie &scedil;i dafin care este foarte recomandat &scedil;i pentru cei cu probleme digestive dar &scedil;i pentru cei ce vor s&abreve; scape urgent de gr&abreve;simea abdominal&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>CUM PREPAR&Abreve;M CEAIUL DE SALVIE &Scedil;I DAFIN<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Pentru prepararea ceaiului avem nevoie de &colon; – 3 linguri de frunze de salvie – 5 – 6 frunze de dafin – 1 be&tcedil;i&scedil;or de scor&tcedil;i&scedil;oar&abreve; – 1 litru ap&abreve; plat&abreve;<&sol;p>&NewLine;<p>Punem apa plat&abreve; într-un vas &scedil;i o fierbem la foc mare&comma; când apa va începe s&abreve; clocoteasc&abreve; vom ad&abreve;uga salvia&comma; dafinul &scedil;i be&tcedil;i&scedil;orul de scor&tcedil;i&scedil;oar&abreve;&comma; pe care le vom &tcedil;ine la fiert pre&tcedil; de un sfert de or&abreve;&comma; oprim focul&comma; filtr&abreve;m &scedil;i-l putem consuma când acesta a ajuns la o temperatur&abreve; rezonabil&abreve; pentru a putea fi b&abreve;ut&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Vom consuma ceaiul pe parcursul a unei întregi zile&comma; iar cura va dura cel pu&tcedil;in 5 zile consecutiv&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version