<p><strong>Ingrediente: </strong>2 gălbenuÈuri mari de ouă, 1/2 linguriÈă sare, 2 linguri apă foarte rece, 1 linguriÈă muÈtar, 2 linguri zeamă de lămâie, 350 ml ulei DE LA FRIGIDER.</p>
<p><strong>Mod de preparare: </strong>Cea mai bună, cea mai rapidă Èi cea mai sănătoasă variantă de maioneză posibilă, aceasta este.</p>
<p>Nu mai este nevoie să o cumperi gata făcută Èi plină de conservanÈi când o poÈi face în numai 3 minute din ingrediente Èi cu ustensile pe care cu siguranÈă le ai deja în casă.</p>
<p>După paÈii simpli de mai jos Èi Èinând cont de truc-ul/ pontul menÈionat</p>
<p>Din cantităÈile date îÈi ies aproximativ 200-250 g maioneză.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Într-un robot de bucătărie la care ai ataÈat lama cea mai lată, adaugă toate ingredientele (în afară de ulei). Combină-le 5-10 secunde.</p>
<p>În timp ce mixarea continuă, toarnă (treptat Èi încet de tot) uleiul rece (ăsta e secretul reuÈitei, dacă vrei să îÈi iasă rapid Èi să nu se taie maioneza!).</p>
<p>Ar trebui să dureze cam un minut până când se încorporează cu totul.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Când se încorporează uleiul în amestec, ar trebui să obÈii o cremă consistentă, densă, gălbui-pai. Gustă Èi asezonează.

Cum se face maioneza de casă – Avem nevoie de câteva ingrediente și de un mixer
