Curățarea vaselor creierului este o procedură foarte importantă care vă poate îmbunătăți semnificativ starea de bine într-o serie de boli, de la osteocondroza regiunii cervicale până la ateroscleroză.

Curățarea regulată a vaselor de sânge vă va permite să scăpați de greutatea din cap și durerile de cap, mintea se va limpezi, starea de spirit se va îmbunătăți.

Am pregătit pentru tine 5 rețete eficiente și dovedite pentru curățarea vaselor de sânge ale creierului:

Metoda 1: miere și nuci

Este necesar să tăiați 5 nuci și să le amestecați bine cu 1 lingură de miere naturală de tei, adăugați un praf de scorțișoară și ghimbir, amestecați, lăsați amestecul 1 zi la frigider. Aportul amestecului medicinal trebuie să fie de 3 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de mese, 1 lingură.

Metoda 2: suc de ceapă și miere

Este necesar să stoarceți 1/3 cană de suc de ceapă, amestecați-l cu 1 cană de miere naturală. Se consumă amestecul de vindecare de 1 linguriță de 3 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de masă. Amestecul de vindecare nu numai că curăță eficient vasele de sânge, dar întărește și sistemul imunitar.

Metoda 3: sucuri naturale

În fiecare zi, cu o jumătate de oră înainte de prânz și cină, se bea 1/2 cană de suc de rodie (alternând cu suc de mere și suc de morcovi). Atunci când alegeți suc din magazin, acordați atenție faptului că sucul trebuie să fie cât mai natural sau pentru o mai mare siguranță pregătiți acasă sucuri proaspete stors.

Metoda 4: Infuzie de brusture

Este necesar să amestecați apă clocotită într-un termos cu o mână (aproximativ 10 grame) de rădăcini uscate de brusture, să se înmoaie timp de 8-10 ore, apoi să se strecoare și să se pună într-un loc răcoros. Aportul infuziei medicinale trebuie să fie de 4 linguri, cu o jumătate de oră înainte de micul dejun. Cursul durează o lună.

Metoda 5: Produse utile

Pentru sănătatea generală și curățarea vaselor de sânge, trebuie să consumați 1 mandarină, o mână de stafide și nuci, cu jumătate de oră înainte de micul dejun, să beți un pahar cu apă amestecată cu 1 linguriță de miere și o felie de lămâie, cu 15-20 de minute înainte. micul dejun, iar după ora specificată să trecem la micul dejun.

Distribuie pe: