<p><strong>Ingrediente: </strong>1/2 linguriÈă de sare, 2 ouă, ulei, condimente, 1 dovlecel mediu, 2 linguri de griÈ, făină, 400 g carne tocată.</p>
<p><strong>Mod de preparare &#8211; </strong>Pentru început, spălăm dovlecelul Èi îl curăÈăm de seminÈe dacă este nevoie… Apoi, îl dăm prin răzătoarea cu ochiuri mari…</p>
<p>Amestecăm carnea tocată cu dovlecelul pregătit anterior. Adăugăm ouăle, griÈul, sare Èi piper după gust.</p>
<p>Se lasă 15 minute pentru a lasă griÈul să absoarbă sucul în exces.</p>
<p>Formăm chifteluÈele, le dăm prin făină Èi le prăjim într-o tigaie cu ulei încins.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>


Dovlecei cu carne tocată, gata în doar câteva minute – Delicioși și ușor de făcut
