<h3>Tiramisu cu coacaze</h3>
<p><strong>Ingrediente: </strong>500 g piscoturi, 400 g coacaze, 250 ml smantana pentru frisca (cat mai grasa posibil), 250 g mascarpone (la temperatura camerei), 3 linguri de zahar, 2 fiole esenta de vanilie, 1 fiola esenta de lamaie, 350 ml limonada (zeama de la o lamaie + 3 lingurite de zahar vanilat+ 280 ml apa calduta).</p>
<p><strong>Mod de preparare: </strong>Una dintre cele mai iubite si mai usor de facut prajituri din lume are si o varianta… mai de vara, ca sa ii spunem asa.</p>
<p>Cu un gust dulce acrisor perfect echilibrat, tiramisu de coacaze este desertul racoros si extrem de gustos care te scoate din incurcatura atunci cadn vrei sa pregatesti un desert perfect intr-un timp foarte scurt.</p>
<p>Intr-un bol mediu, pune coacazele, toarna o lingura de zahar peste si zdrobeste-le usor.</p>
<p>Bate smantana, restul de zahar si vanilia cu un mixer pana obtii o spuma tare si omogena.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Adauga mascarpone, treptat si amesteca, crescand incet viteza, pana la omogenizare (nu bate prea mult timp, risti sa se taie).</p>
<p>Incorporeaza, incet, cu miscari largi si cu ajutorul unei spatule, coacazele. (Nu le pune pe toate; pastreaza cateva coacaze si sirop lasat de ele pentru a decora la final).</p>
<p>Stoarce lamaia, combin-o cu zaharul vanilat si esenta de lamaie si dilueaza cu apa calduta.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Inmoaie piscoturile, pe rand, in limonada si pune-le pe fundul tavii.</p>
<p>Pune jumatate din crema obtinuta peste ele, apoi inca un strat de piscoturi inmuiate in limonada.</p>
<p>Intinde si restul de crema deasupra si decoreaza cu coacazele in suc propriu pastrate mai devreme.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Se da la rece intre 20 de minute si 3 ore.

Durează numai 15 minute să o prepari și e fără coacere. Prăjitura asta, la cât de bună este, o să o visezi si noaptea
