ValentinaVNB

Durează numai 15 minute să o prepari și e fără coacere. Prăjitura asta, la cât de bună este, o să o visezi si noaptea

<h3>Tiramisu cu coacaze<&sol;h3>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon; <&sol;strong>500 g piscoturi&comma; 400 g coacaze&comma; 250 ml smantana pentru frisca &lpar;cat mai grasa posibil&rpar;&comma; 250 g mascarpone &lpar;la temperatura camerei&rpar;&comma; 3 linguri de zahar&comma; 2 fiole esenta de vanilie&comma; 1 fiola esenta de lamaie&comma; 350 ml limonada &lpar;zeama de la o lamaie &plus; 3 lingurite de zahar vanilat&plus; 280 ml apa calduta&rpar;&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon; <&sol;strong>Una dintre cele mai iubite si mai usor de facut prajituri din lume are si o varianta… mai de vara&comma; ca sa ii spunem asa&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Cu un gust dulce acrisor perfect echilibrat&comma; tiramisu de coacaze este desertul racoros si extrem de gustos care te scoate din incurcatura atunci cadn vrei sa pregatesti un desert perfect intr-un timp foarte scurt&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Intr-un bol mediu&comma; pune coacazele&comma; toarna o lingura de zahar peste si zdrobeste-le usor&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Bate smantana&comma; restul de zahar si vanilia cu un mixer pana obtii o spuma tare si omogena&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Adauga mascarpone&comma; treptat si amesteca&comma; crescand incet viteza&comma; pana la omogenizare &lpar;nu bate prea mult timp&comma; risti sa se taie&rpar;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Incorporeaza&comma; incet&comma; cu miscari largi si cu ajutorul unei spatule&comma; coacazele&period; &lpar;Nu le pune pe toate&semi; pastreaza cateva coacaze si sirop lasat de ele pentru a decora la final&rpar;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Stoarce lamaia&comma; combin-o cu zaharul vanilat si esenta de lamaie si dilueaza cu apa calduta&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Inmoaie piscoturile&comma; pe rand&comma; in limonada si pune-le pe fundul tavii&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Pune jumatate din crema obtinuta peste ele&comma; apoi inca un strat de piscoturi inmuiate in limonada&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Intinde si restul de crema deasupra si decoreaza cu coacazele in suc propriu pastrate mai devreme&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Se da la rece intre 20 de minute si 3 ore&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version