Icterul va dispărea dacă amestecați 1,5 linguri frunze de cireșe proaspete tocate și 0,5 linguri. iarbă uscată de quinoa, se toarnă amestecul cu 300 ml de apă clocotită, se lasă 5-7 minute la foc mic, se lasă la infuzat 40 de minute, se strecoară și se beau 0,5 căni de 2 ori pe zi cu jumătate de oră înainte de mese.
Pentru a opri sângerările nazale – aveți nevoie de 1 lingură frunze de cireș se toarnă 200 ml de apă clocotită, se ține 5 minute la foc mic, se strecoară după răcire, apoi se aplică bucățele mici de tifon înmuiate în această soluție și se așează câte una timp de 15 minute în fiecare nară. În timpul zilei, efectuați 2-3 astfel de proceduri.
Adenom al prostatei – Efectiv în prima etapă a bolii, amestecați 2 părți de frunze de coacăz negru, 1 parte de mesteacăn și 1 parte frunze de cireș și se amestecă cu un pahar de apă clocotită, se lasă 2 ore, se strecoară, se adaugă miere după gust și se bea infuzia în porții egale dimineața și după 6 ore. Consumați-l la o oră după masă.
Cistita – Ramurile de cireș trebuie tăiate în bucăți de 10 cm, apoi se toarnă o mână de ramuri dimineața cu 1 litru de apă clocotită și se lasă până seara. Seara, se toarnă infuzia în lighean, se adaugă apă fierbinte din ceainic, se pune ligheanul în cadă și se așează în ea timp de 20-30 de minute. Efectuați proceduri zilnic până la recuperare.
Pentru îndepărtarea sărurilor de acid uric din corp
Se taie ramuri de cireș doar primăvara. Tăiați în bucăți de 8-9 cm, clătiți și uscați. Pentru a pregăti remediul, luați crenguțele în circumferința degetului mare și a degetului mijlociu, puneți într-un vas de smalț de doi litri, umpleți până la vârf cu apă purificată cu siliciu, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 8-10 minute din momentul fierberii.
Scoateți-l de pe foc, înfășurați-l și puneți-l într-un loc cald timp de 1 oră. Se bea 1 pahar, adăugând miere, de 4-5 ori pe zi.
Beți 10 zile, faceți o pauză timp de 10 zile și repetați din nou cursul. Acest remediu m-a vindecat, precum și pe bunul meu prieten, care avea o răceală la rinichi.
Cu cistita persistentă, ar trebui să beți adesea ceai cu crenguțe și frunze de cireșe, cireșe și flori de mușețel. Toate componentele trebuie zdrobite și amestecate în mod egal în volum, apoi de 2 ori pe zi câte 1 lingură. Se toarnă amestecul cu un pahar de apă clocotită, se lasă 10-15 minute, se strecoară și se bea, adăugând miere după gust.
Curățarea corpului. Se amestecă părți egale frunze de coacăz negru, urzică, cireș, zmeură cu un pahar cu apă clocotită și beți 1/2 cană cu jumătate de oră înainte de mese. Cursul este de o lună.
Ramurile subțiri de cireșe vor ameliora fibromele, endometrioza . Trebuie să fie zdrobite și apoi preparate ca ceaiul și se bea această infuzie. Consumați 1,5-2 litri pe zi timp de 3-4 luni.
Pulberea de cozi de cireşe – Se obţine prin măcinarea cu râşniţa electrică de cafea a pedunculilor, din ea administrându-se de 2-3 ori pe zi câte o linguriţă. Acest remediu are excelente calităţi depurative, hipoglicemiante, precum şi efecte hipotensoare (reduce uşor tensiunea arterială).
Infuzia combinată de cozi de cireşe – Se pun două linguriţe de pulbere de cozi într-un pahar de apă şi se lasă la macerat vreme de 6-8 ore, la temperatura camerei, după care se strecoară.
Extractul obţinut se pune deoparte, iar planta rămasă după filtrare se fierbe vreme de 1 minut, în încă un pahar de apă, după care se lasă să se răcească. În final, se combină cele două extracte, iar preparatul obţinut se va administra pe parcursul unei zile.