ValentinaVNB

Greseala pe care o faci cand prajesti cartofii. Secretul dezvaluit de un bucatar celebru

<p>Cartofii prajiti sunt&comma; fara drept de apel&comma; preparatul cel mai iubit de cei mici si de cei mari&period; Sunt cel mai usor de pregatit&comma; putand fi pregatiti chiar si de copii&period; Multe gospodine fac&comma; insa&comma; o greseala majora care compromite preparatul&comma; atat din punct de vedere estetic&comma; cat si al gustului&period;<&sol;p>&NewLine;<h3>Greseala pe care o faci cand pregatesti cartofii prajiti&period;<&sol;h3>&NewLine;<p>Chiar si cartofii prajiti au micul lor secret pentru a fi perfecti&period; Se curata de coaja&comma; se spala bine&comma; se taie&comma; se pun in tigaie&comma; in uleiul incins&comma; apoi se scot si se condimenteaza&period; Pare simplu&comma; insa acesti pasi nu functioneaza intotdeauna&comma; iar cartofii nu isi pastreaza forma in tigaie&comma; se rup sau nu devin crocanti&period; In plus&comma; absorb mai mult ulei decat este necesar&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Exista&comma; insa&comma; o metoda prin care cartofii prajiti nu absorb atat de mult ulei si devin crocanti&period;<&sol;p>&NewLine;<div class&equals;"d7caf0817e2beb23f98bee07c4c270f4" data-index&equals;"2">&NewLine;<div class&equals;"hb-ad-inarticle">&NewLine;<div class&equals;"hb-ad-inner">&NewLine;<div id&equals;"hbagency&lowbar;space&lowbar;90910" class&equals;"hbagency&lowbar;cls">Aceasta metoda presupune prajirea nu o data&comma; ci de doua ori&period; Prima data se coace interiorul&comma; a doua oara exteriorul cartofilor&period; Aceasta tehnica a fost dezvaluita de Christopher Kimball&comma; unul dintre cei mai renumiti chefi din SUA&period;<&sol;div>&NewLine;<&sol;div>&NewLine;<&sol;div>&NewLine;<&sol;div>&NewLine;<h3>Greseala pe care o faci cand pregatesti cartofi prajiti<&sol;h3>&NewLine;<p>Tot ce trebuie sa faci pentru ca deliciosii cartofi sa nu se inece in ulei este sa pui cartofii spalati&comma; clatiti si apoi uscati direct in uleiul rece&comma; si nu in el incins&period; Pe masura ce uleiul se incalzeste la temperatura normala de prajire&comma; coace treptat interiorul cartofului&period; Astfel&comma; pana cand uleiul ajunge sa se incinga complet&comma; interiorul cartofului este gata&comma; iar cartoful devine crocant&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Nu le mai trebuie decat putina sare si&comma; pentru cine prefera&comma; ketchup&comma; maioneza sau sos de usturoi&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>La prajirea cartofilor&comma; nu folosi decat ulei de floarea-soarelui&excl; Uleiurile precum cele de avocado si de masline au un punct de fum scazut&period; Uleiurile de arahide si canola au puncte de fum ridicate si arome neutre&comma; astfel incat nu vor aroma prea mult orice prajiti&period;<&sol;p>&NewLine;<p>De asemenea&comma; evita sa incarci tigaia cu prea multi cartofi&period; Acestia au nevoie de spatiu pentru a se praji corect&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version