Horoscop 16 octombrie 2021. Vă prezentăm previziunile astrologice pentru prima zi din acest weekend. Ce surprize au astrele pentru cele 12 zodii, cum își vor petrece ziua și ce lecții vor primi de data aceasta.

Iată noutățile astrologice pentru zodii. Previziuni dedicate fiecărei zodii în parte, plus sfaturi din partea astrelor.

Zodia Berbec
Ziua aceasta este numai bună pentru o pauză care te va ajuta să te reconectezi la cele mai ascunse gânduri și dorințe. Pune stop responsabilităților și dedică-ți timp pentru relaxare.

Zodia Taur
De o pauză au nevoie și naivii zodiei Taur, însă câteva drumuri la rude și ceva probleme la birou îi vor ține departe de relaxare. Vestea bună este că au destulă energie cât să facă față acestei zile.

Zodia Gemeni
Ai impresia că numai dacă te vei agăța de cineva vei putea să-ți găsești echilibrul, dar în realitate tu poți și singur. Tot ce trebuie să faci este să încerci!

Zodia Rac
Ți-a propus să faci multe azi, dar corpul tău are o cu totul altă părere. S-a cam adunat oboseala și începe să se resimtă. Fă un pas în spate, odihnește-te puțin pentru că zilele nu vor intra în sac.

Zodia Leu
Leii vor avea parte de turbulențe în relația de iubire. Vor sta la masa negocierilor și se prea poate să aibă loc schimbări importante în viața lor. Important este să luați decizia corectă pentru voi!

Zodia Fecioară
O dispoziție bună te va ajuta să treci peste această zi care este destul de încărcată pentru o zi de weekend. Partea și mai bună este că spre seară vei fi plăcut surprins de către partenerul de viață.

Zodia Balanță
Balanțele vor avea de furcă cu persoana iubită care nu vrea sub nicio formă să le împărtășească părerile. La mijloc este o problemă de orgoliu pe care trebuie musai să o discute/rezolve.

Zodia Scorpion
Ai nevoie de idei noi, proaspete pentru următoarea perioadă din viața ta, iar inspirația se pare că îți vine în timp ce muncești. Sfatul astrelor este să nu tragi prea mult de tine, au și pauzele importanța lor.

Zodia Săgetător
Astăzi primești ocazia să te detașezi de propriile gânduri și să le înlocuiești cu altele, mai senine, mai optimiste. Te poți folosi de această ocazie la maximum. Depinde doar de tine.

Zodia Capricorn
Te vei confrunta cu părerile răutăcioase ale celor care pretind că-ți sunt prieteni. Dacă te deranjează, tot ce trebuie să faci este să le spui că nu ai nevoie de consilierea lor și să-i ignori.

Zodia Pești
Ai de luat o decizie importantă și ideal este să te consulți cu cineva apropiat în a cărui expertiză ai mare încredere. Desigur decizia îți aparține în totalitate.

Distribuie pe: