Lămâile sunt citrice bogate în vitamina C care îți sporesc frumusețea prin reîntinerirea pielii dinlauntru spre înafară, aducând strălucire feței tale.

Valoarea nutritiva a lamailor

Un pahar cu suc de lamaie contine mai putin de 25 de calorii. Este o bogata sursa de nutrienti precum calciul, potasiul, vitamina C si fibra respectiv pectina.

Pe deasupra mai are si valoare medicinala si proprietati antibacteriene si contine chiar fier si vitamina A.

Lamaia, un fruct popular pentru proprietatile sale terapeutice, ajuta la intretinerea sistemului imunitar, si te protejeaza astfel de inclestarile majoritatii tipurilor de infectii.

Se fierb lamaile fara sa se stoarca sucul,deoarece in acest mod veti obtine toate substantele nutritive din lamai.

Astazi, va prezentam un super elixir care va spori beneficiile oferite de apa cu lamaie

Ingrediente: 6 lamai, 2 litri de apa

Preparare: Dati lamaile pe jumatate si adaugati-le în apa pe care o puneti la fiert. Lasati sa fiarba timp de 3 minute, apoi lasati sa se raceasca 10-15 minute.

Scoteti lamaile si pulpa din apa. Turnati lichidul fierbinte intr-o ceasca de ceai si beti-l ca atare.

Puneti restul de apa cu lamaie intr-o sticla pentru o reutilizare ulteriora. Pentru un gust mai bun, adaugati miere in ceasca de ceai.

Avantaje:

Imbunatateste sistemul imunitar, ajuta la raceala, va ofera un impuls incredibil de energie, ajuta digestia si controleaza metabolismul, va curata de numeroasele contaminatii, balanseaza nivelul ph-ului din organism, ajuta pielea sa arate mai frumos, imbunatateste respiratia, ajuta la pierderea in greutate, evita anxietatea, hidrateaza sistemul limfatic, are proprietati de vindecare.

Aceasta cească de ceai de lămâie vă ajută să începeti ziua cu bine, vă hidrateaza, vă mentine sănătosi si multumiti, plini de energie si bine dispusi.

Nu trebuie să reîncălzesti apa în fiecare dimineață. Puteti de asemenea, să beți lichidul rece.

Toate substantele nutritive sunt în interiorul lămâilor atunci când le fierbeti. Cu toate acestea, asigurati-vă că lichidul nu este prea rece.

Dacă vreti îl puteti încălzi putin în cuptorul cu microunde dacă nu îl puteti bea rece.

Distribuie pe: