Sfaturi Lidia Fecioru – De câte ori nu ți s-a întâmplat să ajuți benevol și să nu fi fost rugat de cel care are nevoie de ajutor, apoi să nu te mai simți atât de bine cu decizia luată? Nu este vorba de regretul de a fi ajutat, ci de acela că persoana în cauză considera că nu are nevoie de sfatul sau ajutorul tău.

Sfaturi Lidia Fecioru – „Dacă vrei să trăiești liniștit în viața asta, evită să faci bine dacă nu ai fost rugat”

„Preluarea din destinul celuilalt este foarte periculoasă pentru noi. Noi am pornit la drum și ne oprește cineva și obligatoriu pe drum se întâmplă ceva. Vorbeam de accidente și când mor mulți oameni este vorba de karma colectivă. Karma colectivă înseamnă că unul din ei, care a fost în conjunctură, cu siguranță avea acest destin, să moară într-un accident tragic”, spune Lidia Fecioru.

Sfaturi Lidia Fecioru – „Vrei să vezi că și celălalt om pe care îl ajuți este deschis”
„Oamenii trebuie să înțeleagă că noi plătim totul. Poate că și eu am greșit și poate undeva, Dumnezeu… Pe unele lucruri le facem pentru că simțim că trebuie să le facem”, a mai adăugat Lidia Fecioru.

Nu trebuie să trecem niciodată bariera, în nicio situație, iar lucrurile trebuie să rămână simple, dacă cineva are nevoie de tine, îți va cere ajutorul. Poți chiar să le spui asta celor din apropierea ta și anume că vei fi acolo dacă au nevoie de tine, dar nu vei intra niciodată nepoftit în viața lor.
Citește și trucul cu sfoara, vechi de sute de ani, al Lidiei Fecioru

Distribuie pe: