Fiecare persoană își gestionează durerea într-un mod diferit. Dacă ești rănită emoțional, probabil că știi că poți face anumite lucruri care pot părea ciudate pentru alți oameni.

1. Încerci să-ți distragi atenția cu orice preț

Încerci să găsești lucruri care să te țină ocupată, care să nu te lase să te gândești la lucrurile care te deranjează. Faci orice pentru a-ți calma mintea și pentru a-ți organiza gândurile.

2. Programul de somn nu este echilibrat

Programul tău de somn variază de la foarte mult somn la o lipsă acută de somn. Iar acest lucru este cauzat de faptul că ai tendința de a sta trează noaptea, luptându-te cu propriile gânduri și aducându-ți aminte de toate lucrurile prin care ai trecut.

3. Ai o obsesie

Ai o obsesie pentru toate lucrurile rele și negative care s-au întâmplat sau care se întâmplă în momentul actual. Ai o problemă cu a renunța la oricare lucru care nu îți face bine, așa că ai tendința de a face lucrurile mai complicate înainte de a ieși iar la lumina zilei.

4. Nu te gândesti la viitor

Trăiești în moment, în timp ce oamenii din jurul tău sunt ocupați să-și planifice viitorul. Nu te gândești la planurile tale de viitor, pentru că ești ocupată să te concentrezi acum.

5. Analizezi totul

Chiar și cele mai mici lucruri te pot prinde și nu te poți abține să nu dezvolți o obsesie și pentru ele.

6. Plângi din orice

Te superi cu ușurință din cauza unor lucruri minore, lucruri la care ceilalți oameni nici nu se gândesc vreodată.

7. Oameni toxici

Încă ești rănită și vulnerabilă, așa că încă ești în căutarea lucrurilor care îți par cunoscute. Din păcate, ceea ce este familiar ar putea fi o relație toxică sau prezența oamenilor toxici în preajma ta.

8. Ești mereu pregătită să te aperi

Chiar și cele mai mici lucruri pot declanșa acest comportament și începi imediat să te aperi. Nu poți accepta criticile de niciun fel, deoarece inima ta este într-o stare vulnerabilă.

9. Te enervezi prea repede

Ți-ai pierdut răbdarea, iar acesta este motivul pentru care ești enervată de cele simple lucruri pe care le fac ceilalți.

Distribuie pe: