<p>Beneficiile Èi daunele merelor coapte – acest subiect îi îngrijorează în primul rând pe iubitorii de deserturi unice. Aroma dulce cunoscută încă din copilărie are o mulÈime de fani de diferite categorii de vârstă.</p>
<p>Usor de preparat, dotat cu beneficii enorme pentru oameni, este pe gustul celor mai severi gurmanzi. Este greu de supraestimat proprietăÈile sale nutritive Èi benefice.</p>
<p>Dar există părerea opusă a medicilor care se îndoiesc de eficacitatea deplină a acestui produs. OponenÈii spun că nu există efect curativ Èi indică răul făcut de delicateÈea mărului. Cu toate acestea, prevalenÈa în masă a acestui fel de mâncare în diferite variaÈii Èi absenÈa deteriorării nu confirmă poziÈia celor care iubesc hype-ul.</p>
<p><strong>CompoziÈia Èi beneficiile merelor coapte</strong></p>
<p>Nu e de mirare că vorbesc despre această delicatesă – o adevărată fântână de sănătate. Este greu de găsit un fruct asemănător, dotat cu aceeaÈi compoziÈie vindecătoare. Ele sunt recomandate să fie utilizate în mod regulat, nu numai de către medici, ci Èi de către nutriÈioniÈti. Ei folosesc în mod activ desertul în metode de slăbire.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Mâncatul de mere coapte va înlocui întregul complex de vitamine-minerale. ConÈin potasiu, zinc, mangan, vitamina A, E, C, PP, H, un grup de vitamine B1, B2, B6 Èi pectină. Cu o astfel de compoziÈie unică nu este avitaminoza.</p>
<p><strong>Beneficiile merelor coapte:</strong></p>
<p>Oricine a experimentat o lipsă de fier în organism ar trebui să mănânce mere coapte. Acest lucru va proteja împotriva anemiei Èi va ajuta în lupta împotriva anemiei sau a perturbării sistemului cardiovascular. Două bucăÈi de delicatese dulce sunt suficiente pentru a nu simÈi nevoia acestui oligoelement.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Merele direct nu au calităÈi antimicrobiene directe. Dar capabil să producă elemente care întăresc sistemul imunitar. Stimulează funcÈiile de protecÈie pentru a lupta împotriva bolilor catarrale. Pentru a face acest lucru, răsfăÈaÈi-vă cu o varietate de mere Èi sucuri proaspete, coapte.</p>
<p>Valoarea mare a fructului datorita continutului de vitamina C – 9mg. Oferă o aciditate unică Èi reduce inflamaÈia, ajută la întărirea vaselor de sânge Èi la distrugerea viruÈilor.</p>
<p>Merele coapte conÈin diverÈi antioxidanÈi care ajută în lupta împotriva îmbătrânirii pielii, împiedică dezvoltarea cancerului. MulÈumită acestora, metabolismul este stabilizat, ceea ce asigură o regenerare adecvată a celulelor Èi previne mutaÈia în cancere.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Pectina, care face parte din merele coapte, vă va proteja de substanÈele toxice, va participa la eliminarea colesterolului. Vitamina B împreună cu pectina vor da pielii prospeÈime Èi vor începe procesul de întinerire naturală.</p>
<p>Vitamina A conÈinută în merele coapte vă va salva vederea de schimbările legate de vârstă Èi infecÈiile oculare. Coacend mere cu ficat, veti putea mentine acuitatea vizuala o perioada indelungata.</p>
<p>ConÈinutul de calciu Èi potasiu normalizează activitatea muÈchiului inimii, menÈine tonusul vascular Èi normalizează tensiunea arterială. Calciul, chiar Èi în cantităÈi mici, are un efect pozitiv asupra stării părului, unghiilor Èi articulaÈiilor. Dacă aveÈi un deficit semnificativ de acest oligoelement, este recomandat să completaÈi alimentele cu alimente care conÈin calciu. Eficient Èi rapid umple deficitul de complexe speciale de vitamine.</p>
<p>Merele coapte au cea mai mare popularitate datorită utilizării lor în dietetică. Acest lucru contribuie la un rezultat tangibil al dietei fără cheltuieli financiare semnificative. Merele sunt capabile să normalizeze sistemul digestiv datorită conÈinutului ridicat de fibre vegetale. Datorită saturaÈiei fibrelor, foamea scade mult timp. Eliberează peretele intestinal de toxine. Dar amintiÈi-vă că este nevoie de sfatul medicului înainte de a aplica dieta. Fiecare organism este individual, are propriile sale contraindicaÈii.</p>
<p><strong>Mere coapte: indicatii</strong></p>
<p>O atenÈie deosebită în articol ar trebui acordată beneficiilor merelor coapte. Este o greÈeală să presupunem că merele îÈi pierd caracteristicile utile în timpul coacerii. De fapt, partea lor nesemnificativă este pierdută. După expunerea la căldură, fie că este vorba de prăjire, coacere, sterilizare sau uscare, merele reÈin o parte semnificativă de vitamine Èi microelemente. Doar expunerea chimică poate distruge proprietăÈi utile.</p>
<p>Eficacitatea multor diete cu mere Èi zile de post s-a dovedit în practică. Eficacitatea acestei metode este justificată de pierderea rapidă în greutate Èi de stabilitatea sa în continuare. ÎmbunătăÈirea stării de bine, lipsa de disconfort în intestine oferă confort zilele de post pe mere coapte. Pentru a face acest lucru, introduceÈi în meniu 2-3 fructe coapte.</p>
<p>CreÈterea eficienÈei, pentru a stabili o funcÈie de reproducere va ajuta acidul folic, riboflavina, tocoferol. Pentru aportul zilnic, beÈi 2 căni de suc de mere pe parcursul zilei Èi mâncaÈi 3 mere coapte.</p>
<p>Pentru a nu vă face rău, mâncaÈi mere dulci Èi coapte cu aciditate crescută a stomacului. Dacă aveÈi o situaÈie inversă, atunci soiurile acre vor fi potrivite. Se recomanda consumul de mere coapte fara coaja in timpul tratamentului gastritei si pancreatitei. Pentru a elimina excesul de acid al merelor, le puteÈi coace cu miere.</p>
<p>Merele acre în cantităÈi mici pot fi folosite chiar Èi cu diabet zaharat, deci conÈin aproximativ două mg de iod Èi au un nivel glicemic scăzut. Endocrinologii avertizează că fructele trebuie coapte fără zahăr. În caz contrar, un astfel de produs provoacă daune.</p>
<p>Merele proaspete au un efect mai puÈin pronunÈat asupra intestinelor. Dacă fructele sunt coapte înainte de consum, ele vor curăÈa uÈor intestinele de stagnarea maselor fecale, vor elimina inflamaÈia Èi vor elimina toxinele. Nu va dăuna stomacului, iar iritaÈia Èi constipaÈia vor fi eliminate.</p>
<p>Merele coapte au un efect pozitiv asupra funcÈiei hepatice. Nefiind un medicament, contribuie la refacerea lui naturală. Dacă doriÈi, îi puteÈi restabili complet performanÈa. Dar numai pentru aceasta merele coapte nu sunt suficiente. Ar trebui să renunÈi la alcool Èi să reduci alimentele dăunătoare din dieta ta.</p>
<p>Merele coapte vor ajuta la eliminarea edemului, la normalizarea funcÈiei renale, la eliminarea nisipului fin. Acest lucru va îmbunătăÈi semnificativ starea de bine.<br />
Apple este de ajutor în general. Atât carnea, cât Èi coaja conÈin substanÈe nutritive. Dar pentru unii indicatori, coaja ocoleÈte compoziÈia pulpei. Contine un procent mai mare de elemente care incetinesc dezvoltarea celulelor maligne, ajuta la combaterea diabetului.</p>
<p>Doar pielea care a suferit un tratament chimic poate fi dăunătoare. CurăÈă-l cu îndrăzneală Èi bucură-te de pulpă.</p>
<p>Pentru a obÈine beneficiul maxim, ajutaÈi-vă la „complexul de mere”. Mănâncă mere proaspete, coapte sau sub formă de suc alternativ Èi obÈine efectul aÈteptat.

MERELE COAPTE – lupta împotriva anemiei sau a perturbării sistemului cardiovascular
