Dragă mamă,

Vreau să încep prin a-ți spune cât de mult te iubesc. Tu ai fost prima persoană care m-a iubit din momentul în care am pășit în această lume, chiar înainte de asta.

Tu ești cea mai importantă femeie din viața mea și mereu vei fi. Știu că viața e grea pentru tine și eu nu mă străduiesc întotdeauna suficient de mult pentru a o face mai ușoară. Ai sacrificat atât de multe în viața ta doar ca să mă crești, și acest lucru înseamnă pentru mine mult mai mult decât voi fi vreodată în stare să exprim în cuvinte în acest articol.

Ești cea mai puternică persoană pe care o știu, plină de iubire și de motivație, iar eu sunt incredibil de binecuvântată să te am ca mamă.

Mamă, îți mulțumesc ! Un cuvânt care înseamnă atât de puțin atunci când îl compar cu orice mic lucru pe care l-ai făcut pentru mine.

Îți mulțumesc pentru nenumăratele îmbrățișări, pentru acele momente în care m-ai lăsat să plâng pe umărul tău încercând să mă faci să trec peste orice greutate care mi s-a ivit în cale.

Îți mulțumesc pentru râsete, zâmbete, lecții și pentru momentele în care îmi amintești că voi avea mereu pe cineva care să mă iubească pentru ceea ce sunt, cu tot cu defecte.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că toți suntem egali, că nici o persoană nu este mai bună decât alta și că toți facem greșeli.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să nu merg niciodată la culcare supărată pe cineva și să iubesc întotdeauna o persoană pentru că niciodată nu pot știi când poate fi luată de lângă mine.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că “pot prinde mai multe muște cu miere decât cu oțet.” Că trebuie să fiu o persoană calmă, să vorbesc frumos în loc să folosesc cuvinte dure, furia doar face ca lucrurile sa fie mai rele.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că “dacă nu am nimic frumos de spus mai bine să nu spun nimic.” Că este mult mai bine să rămân tăcută decât să spun ceva ce voi regreta mai târziu.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că “răbdarea este o virtute.” Că, în această lume, va trebui să aștept, uneori, și că satisfacția instantanee doar face ca inima să dorească mai mult.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că “lucrurile bune vin la cei care așteaptă.” Că, dacă este menit să fie se va întâmpla. Că în cazul în care nu este menit să fie, există un motiv, chiar dacă noi nu știm de ce. Că într-o zi vom înțelege atunci când este momentul potrivit.

Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat să tratez pe alții așa cum mi-aş dori eu să fiu tratată. Îți mulțumesc pentru că m-ai învățat că a te pune in pantofii altcuiva, îţi va deschide ochii la modul în care acesta trebuie să se simtă.

Ești cu adevărat o femeie uimitoare și știu că nu-ți spun destul de des cât de mult te iubesc și cât de mult mi-ai modelat viața. Fără tine nu aș fi persoana care sunt azi! N-ar exista unitatea sau determinarea de a-mi atinge scopurile și ambițiile în viața mea. Tu mi-ai arătat un bun exemplu, modul în care o femeie poate depăși toate așteptările și poate avea succes deplin în toate aspectele vieții. Tu îmi dai speranța că toate visele mele pot fi îndeplinite! Ești o persoană uimitoare atât în ​​interior cât și în afară și chiar dacă noi câteodată nu ne înțelegem, eu știu că am o femeie superbă în viața mea care îmi este alături în orice situație.

Distribuie pe: