ValentinaVNB

Miere cu nuci si scorțișoară – Un amestec delicios cu efecte miraculoase

<p>Amestecul de miere&comma; nuci si scortisoara are&comma; pe langa o multime de beneficii si un gust extraordinar de bun&comma; ceea ce il face agreat in primul rand de copii&comma; dar nu numai&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Acest medicament&comma; caruia i s-a atribuit de-a lungul vremii&comma; pe buna dreptate&comma; denumirea de elixir&comma; are beneficii pentru foarte multe afectiuni&comma; insa&comma; dintre cele mai remarcabile efecte&comma; mentionam&comma; intarirea sistemului imunitar&comma; care este cauza principala a celor mai multe boli&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Desi&comma; fiecare dintre cele trei ingrediente are efecte benefice si separat&comma; in combinatia propusa efectele lor se cumuleaza si actioneaza sinergic&comma; amplificand astfel procesul vindecator&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Iata care sunt dintre cele mai notabile efecte pe care combinatia de miere cu nuca si scortisoara le are asupra organismului&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>intarirea sistemului imunitar&comma; previne si trateaza afectiunile inimii&comma; stimuleaza memoria si sporeste procesul de invatare&comma; energizeaza organismul si reduce oboseala&comma; contribuie la scaderea colesterolului&comma; consumat dimineata pe stomacul gol&comma; este emolient si binefacator in gastrita si ulcer&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Se administreaza intre 1-3 lingurite de amestec pe zi<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Poate fi consumat si de copii&comma; scolari mai ales&comma; pentru a le usura procesul de invatare&comma; sau studentilor&comma; in timpul examenelor&period;<&sol;p>&NewLine;<p>De asemenea&comma; se poate da&comma; anemicilor&comma; batranilor si celor slabiti fizic sau surmenati intelectual&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon; <&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Pentru 200 gr&period; miez de nuca macinat&comma; avem nevoie de 400 gr&period; miere de albine si 3-4 lingurite de scortisoara pudra&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Miezul de nuca se macina si se amesteca&comma; pe rand&comma; mai intai cu scortisoara&comma; apoi cu mierea pana cand se omogenizeaza&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>In cazul in care mierea nu mai este lichida&comma; si a intrat in procesul de zaharisire&comma; se pune la bain marine pentru a o readuce la forma lichida si pentru a fi mai usor de amestecat&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Amestecul obtinut se pune in borcan cu ajutorul unei linguri si se pastreaza la racoare pe parcursul administrarii lui&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version