<p>Nutriţionistul Gheorghe Mencinicopschi a lămurit o dilemă cu care se confruntă multe gospodine! Murăturile sunt doar cele în saramură, nu Èi cele în oÈet, care sunt, de fapt, conserve!</p>
<p>Specialistul în nutriÈie precizează că cele mai bune murături sunt cele puse în saramură, şi nu în oţet.</p>
<p>Potrivit lui Mencinicopschi, prin fermentare în saramură, murăturile dezvoltă o bacterie foarte bună pentru organism, dar au Èi vitamina C, utilă sistemului imunitar.</p>
<p>„MulÈi consideră că murăturile sunt, spre exemplu, castraveciorii sau gogoÈarii în oÈet”<br />
„Un aliment foarte valoros este reprezentat de murături. Astăzi este o mare confuzie. MulÈi consideră că murăturile sunt, spre exemplu, castraveciorii sau gogoÈarii în oÈet.</p>
<p>Murăturile sunt legumele Èi fructele puse la murat în saramură, unde are loc un proces de fermentare. Astfel, legumele Èi fructele murate se îmbogăÈesc într-o microfloră probiotică, sănătoasă, la fel ca cea din iaurt, dar mult mai vastă!</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>„Varza are Èi alte substanÈe care protejează mucoasa gastrică”</p>
<p>Pe de altă parte, murăturile fermentate au foarte multă vitamina C. În plus, varza are Èi alte substanÈe care protejează mucoasa gastrică”, a mia spus Mencinicopschi la România TV.

Multe gospodine nu știau asta! Doctorul Mencinicopschi ne spune adevărul despre MURĂTURI!
