Fiica Andei Călugăreanu și a lui Dan Tufaru, artiști renumiți și iubiți de milioane de români, nu are deloc o viață ușoară. Cu cât a ajuns să trăiască pe lună Ioana Tufaru și de ce nu poate să-și găsească un loc de muncă.

Ioana Tufaru, fiica îndrăgiților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, a devenit cunoscută de toți românii după ce a apărut la TV și toată lumea i-a aflat viața deloc ușoară pe care a dus-o.

Mai mult, problemele grave de sănătate din cauza kilogramelor în plus au pus-o din nou în centrul atenției în fiecare moment în care ea trecea printr-o operație.

Cu cât a ajuns să trăiască pe lună Ioana Tufaru. Fiica regretatei Anda Călugăreanu

Însă faima Ioanei Tufaru nu a durat prea mult. Fiica Andei Călugăreanu a trebuit să se descurce singură, având deja propria familie.

Se pare că soțul ei a lucrat la o firmă de salubrizare, unde avea un salariu lunar de puțin peste 1.000 de lei. Însă în tot acest timp, Ioana Tufaru a fost casnică.

Însă de ce nu poate să își găsească Ioana Tufaru loc de muncă? Fiica Andei Călugăreanu ar primi ajutor social de la stat.

„Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru. Dacă nu-mi place unde o să lucrez şi rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înţeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a declarat Ioana Tufaru.

Cu toate astea, Ioana Tufaru ar fi muncit, totuși, timp de câteva luni. Mai exact, trei luni. Fiica Andei Călugăreanu a jucat într-o piesă de la Teatrul Evreiesc, dar de atunci nu a mai avut un loc de muncă. Așa se face că își duce traiul cu greu chiar în garsoniera primită de la Gigi Becali.

Ioana Tufaru a încasat sume mici și din drepturile de autor rezultate din aparițiile la televiziune și radio ale părinților săi.

Fiica Andei Călugăreanu a ajuns și la UCMR-ADA – Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor, ca să se înscrie ca titular de drepturi în 2010. La aceea vreme, i s-a repartizat o sumă brută de 804 lei, din care i s-au reținut impozit și comision, aproximativ 200 de lei.

Distribuie pe: