<p><strong>Ingrediente: </strong>400 gr faina, 280 gr zahar, 100 gr fulgi de cocos, 4 linguri ulei, 1 plic praf de copt, 250 ml lapte, sare.</p>
<p><strong>Pentru sirop: </strong>100 g zahar, 350 ml suc proaspat de portocale.</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, zaharul, praful de copt si sarea. Adaugam laptele si uleiul si omogenizam compozitia.</p>
<p>Ungem o tava termorezistenta, o tapetam cu hartie de copt,turnam in ea compozitia si o coacem 35 de minute.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Intre timp fierbem zaharul cu sucul de portocale pana scade la jumatate.</p>
<p>Cand prajitura este coapta turnam peste ea sucul de portocale si o lasam sa<br />
se raceasca.

O prajitura delicioasa si pe gustul tuturor. Este atat de buna incat nu te poti opri la o singura bucatica
