<h3>Pentru culoare rosie</h3>
<p>Două sfecle roÈii medie tocate se toarnă cu aproximativ 1,5 l de apă Èi se fierbe timp de 1 oră.</p>
<p>Se lasă timp de 5-10 minute să se răcească uÈor, apoi se strecoară Èi se adaugă 1 linguriÈă de sare Èi 3 linguri de oÈet.</p>
<h3>Pentru culoarea albastră</h3>
<p>Se lasa ouale peste noapte in zeama de la varza rosie, fiarta.</p>
<h3>Pentru culoarea verde</h3>
<p>Tot peste noapte, se lasa ouale in zeama de la spanac fiert. Daca spanacul e crud, va iesi o culoare gri, pe cand, daca e fiert, culoarea va avea un verde crud.</p>
<h3>Pentru culoarea mov</h3>
<p>Se folosesc afine. Aceasta este cea mai simpla metoda de vopsire, intrucat se lasa ouale la fiert, timp de 30 minute, impreuna cu o jumatate de punga de afine congelate.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<h4>Focul trebuie să fie foarte mic. Mai există si varianta de a fierbe afinele separat, pentru 15-20 de minute si de a pune ouăle după la foc mediu timp de 10-15 minute.</h4>
<h3>Pentru culoarea lavandă</h3>
<p>Folosim grapefruit-ul rosu. Fierbem ouale in zeama de la grapefruit timp de aprox. 45 minute. Focul trebuie sa fie foarte mic.</p>
<p>Mai exista si varianta de a fierbe grapefruit-ul separat, pentru 25-30 de minute si de a pune ouale dupa la foc mediu timp de 10-15 minute.</p>
<h4>Adaugarea otetului va accelera vopsirea si culoarea se va pastra mai bine.</h4>
<h3>Galben intens</h3>
<p>Fierbe 3 linguri de curcuma în 400 ml apă, 1 linguriÈă sare de mare Èi 2 linguri de oÈet.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<h3>Galben miere Èi portocaliu</h3>
<p>Fierbe 3 mâini coji galbene / maronii de ceapă, 1 lingură de oÈet alb, 3 păhare de apă.

Ouă vopsite natural – Obține culoarea dorită folosind pigmenți naturali
