<p>Masa de Anul Nou trebuie să fie bogată Èi plină de preparate delicioase care să cuprindă toate grupurile alimentare.</p>
<p>De obicei, noaptea dintre ani este sărbătorită cu mult fast, iar mesenii se pregătesc pentru o noapte lungă plină de mâncare, băutură, dans Èi voie bună.</p>
<p>Românii sunt foarte tradiÈionaliÈti Èi, deÈi există Èi excepÈii, majoritatea preferă să îÈi umple masa de reÈete tradiÈionale. Care sunt preferinÈele românilor?</p>
<p>Ouăle umplute fac parte din aperitivele preferate ale românilor, mai ales că pot fi urnate foarte uÈor, având o apariÈie spectaculoasă.</p>
<p>O reÈetă pe cât de simplă, pe atât de delicioasă.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>PoÈi folosi maioneză, pate de porc sau de pui, unt, iaurt, verdeÈuri Èi găbenuÈurile rămase după ce au fost golite albuÈurile.</p>
<p>Iată o idee: amestecaÈi bine gălbenuÈurile de la 5 ouă, cu 130 de grame de pate, 25 grame de ceapă tocată fin, 25 grame de unt, sare, piper, boia picantă sau dulce după gust.</p>
<p>Cu acest mix se umplu albuÈurile celor 5 ouă tăiate în două, rezultând 10 bucăÈi de ouă umplute.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p> ;</p>
<p> ;</p>


Ouăle umplute sunt nelipsite de pe masa noastră de Revelion. Și anul acesta le voi face. Încearcă și tu rețeta de anul nou, e genială:
