<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p>– 500 grame fructe de pădure – congelate sau alte fructe din compot<br />
– 1/2 de cană de ulei sau margarină<br />
– 1 cană de apă minerală,<br />
– 1 cană de zahăr,<br />
– 1 praf de copt<br />
– 2 căni jamate de făină,<br />
– zahăr vanilat<br />
– puÈină sare (dupa gust)<br />
– coajă de lămâie sau portocală</p>
<div class="code-block code-block-3"></div>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>Pregatim un bol in care amestecam apa Èi zahărul până când se dizolva complet, se adaugă zahărul vanilat, coaja de lămâie, sare Èi uleiul sau margarina.</p>
<p>Faina se cerne împreună cu praful de copt Èi se pune peste compoziÈia lichidă Èi se amestecă până devine omogenă.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Avem nevoie de o tavă de 29×39, o tapetăm cu hârtie de copt Èi punem compoziÈia în tavă, adăugăm fructele – Èi le împingem puÈin în aluat, după care o dăm la cuptor pentru 40 de minute, la foc mediu.</p>
<p>Înainte de a o scoate din cuptor, introduceÈi o scobitoare să vedeÈi dacă este făcută.</p>
<p>Se lasă la răcit, se pudrează cu zahăr Èi este gata de servire.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>


Pandișpan cu fructe – Pufos și aromat, fin și delicat – Reteta de POST
