ValentinaVNB

Prajitura Alba ca zapada. Reteta pentru cea mai fina si delicioasa prajitura

<p>Prajitura &OpenCurlyDoubleQuote;Alba ca Zapada” este un desert delicios&comma; care se face repede&period; Acest preparat este ideal pentru orice masa festiva&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p><strong>Foi&colon;<&sol;strong> 10 linguri lapte&comma; 10 linguri zahar&comma; 10 linguri ulei&comma; 1 lingurita amoniac stins in otet&comma; 2 oua&comma; sare&comma; faina cat cuprinde&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Crema&colon;<&sol;strong> 1 litru lapte&comma; 8 linguri rase faina&comma; 6 linguri rase zahar&comma; zeama si coaja de la o lamaie&comma; 200 g unt<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Aluatul&colon;<&sol;strong> Se dizolva zaharul in lapte &comma; apoi se adauga ouale &comma;sarea &comma;uleiul&comma; amoniacul&comma; se amesteca apoi se pune faina si se framanta un alut potrivit de tare&comma; atat cat sa se poata intinde 3-4 foi &lpar;depinde cat e tava de mare&comma; ingredientele sunt pentru tava mare de la aragaz&rpar;<&sol;p>&NewLine;<p>Foile se coc pe dosul tavi presarate cu faina&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Crema&colon;<&sol;strong> Desfaceti faina in 10 linguri de lapte rece&comma; adaugati zaharul&period; Restul de lapte il puneti la fiert impreuna cu coaja de lamaie&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Cand laptele da in fiert &lpar;sa aveti dat focul foarte mic&rpar;adaugati toata compozitia de lapte rece cu faina&comma; amestecand continuu pana ce incepe din nou sa fiarba&period;<&sol;p>&NewLine;<p>O lasati sa fiarba pana ce compozitia se dezlipeste usor de vas&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Lasati compozitia la racit&comma; amestecand din cand in cand&period;A tunci cand se racoreste&comma; puneti untul &lpar;lasat de seara in bucatarie&rpar; putin cate putin&comma; amestecand energic &period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>La urma se adaugasi zeama de lamaie&comma; esenta de vanilie&comma; rom dupa preferinta&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Se asambleaza prajitura astfel&colon; foaie crema foaie crema foaie&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Bagati tava cu prajitura intr-o punga de plastic si inchideti-o bine la gura&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Puneti tava la rece pana a doua zi cand o taiati in romburi si o pudrati cu zahar pudra&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version