ValentinaVNB

Prajitura copilariei, cu frisca si crema din biscuiti Eugenia, glazurata cu ciocolata

<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p><strong>Blat&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>-6 oua<br &sol;>&NewLine;-6 linguri de zahar<br &sol;>&NewLine;-6 linguri de faina<br &sol;>&NewLine;-1 pachetel praf de copt&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Crema&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>-7 Eugenia &lpar;14 bucati de biscuiti cu crema &rpar;<br &sol;>&NewLine;-1 pachet de unt<br &sol;>&NewLine;-2 linguri de cacao<br &sol;>&NewLine;-esenta de rom<br &sol;>&NewLine;-8 linguri de zahar<br &sol;>&NewLine;-1 cana de lapte<br &sol;>&NewLine;-150 gr ciocolata neagra&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p><strong>Blat&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Batem albusurile spuma cu un varf de cutit de sare&period;<br &sol;>&NewLine;Adaugam treptat zaharul si mixam pana devine o spuma tare&period;<br &sol;>&NewLine;Adaugam galbenusurile frecate iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Turnam blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina&period;<br &sol;>&NewLine;O bagam la cuptor la foc potrivit pana trece testul scobitorii&period;<br &sol;>&NewLine;O lasam la racit in tava&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Crema&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Zdrobim biscuitii intr-un vas si adaugam peste ei laptele cald&period;<br &sol;>&NewLine;Frecam bine pana biscuitii se inmoaie&period; Adaugam cacaoa&comma; esenta de rom si untul mixat spuma cu zaharul pudra&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Asamblare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Taiem blatul in doua pe orizontala&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Ungem un blat cu crema de eugenii si punem deasupra cel de al doilea blat&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Topim ciocolata cu 2 linguri de frisca&period; Cand e complet topita adaugam 20-25g unt si amestecam pana se incorporeaza tot untul&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Intindem ciocolata topita pe toata suprafata blatului&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Presaram fulgi de ciocolata pe toata suprafata si dam la rece pentru cateva ore&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version