<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p><strong>Blat:</strong></p>
<p>-6 oua<br />
-6 linguri de zahar<br />
-6 linguri de faina<br />
-1 pachetel praf de copt.</p>
<p><strong>Crema:</strong></p>
<p>-7 Eugenia (14 bucati de biscuiti cu crema )<br />
-1 pachet de unt<br />
-2 linguri de cacao<br />
-esenta de rom<br />
-8 linguri de zahar<br />
-1 cana de lapte<br />
-150 gr ciocolata neagra.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p><strong>Blat:</strong></p>
<p>Batem albusurile spuma cu un varf de cutit de sare.<br />
Adaugam treptat zaharul si mixam pana devine o spuma tare.<br />
Adaugam galbenusurile frecate iar la sfarsit faina amestecata cu praful de copt.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Turnam blatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina.<br />
O bagam la cuptor la foc potrivit pana trece testul scobitorii.<br />
O lasam la racit in tava.</p>
<p><strong>Crema:</strong></p>
<p>Zdrobim biscuitii intr-un vas si adaugam peste ei laptele cald.<br />
Frecam bine pana biscuitii se inmoaie. Adaugam cacaoa, esenta de rom si untul mixat spuma cu zaharul pudra.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p><strong>Asamblare:</strong></p>
<p>Taiem blatul in doua pe orizontala.</p>
<p>Ungem un blat cu crema de eugenii si punem deasupra cel de al doilea blat.</p>
<p>Topim ciocolata cu 2 linguri de frisca. Cand e complet topita adaugam 20-25g unt si amestecam pana se incorporeaza tot untul.</p>
<p>Intindem ciocolata topita pe toata suprafata blatului.</p>
<p>Presaram fulgi de ciocolata pe toata suprafata si dam la rece pentru cateva ore.

Prajitura copilariei, cu frisca si crema din biscuiti Eugenia, glazurata cu ciocolata
