ValentinaVNB

Prajitura cu crema de cocos – Trebuie sa o incerci neaparat. Reteta simpla, cu gust delicios. Ii va cuceri pe toti. Reteta mai jos

<p><strong>Pentru blaturi&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>7 oua<br &sol;>&NewLine;14 linguri zahar<br &sol;>&NewLine;14 linguri apa rece<br &sol;>&NewLine;14 linguri faina<br &sol;>&NewLine;&half; plic praf de copt<br &sol;>&NewLine;2-3 linguri cacao<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Pentru crema de cocos&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>300 ml lapte<br &sol;>&NewLine;3 linguri gris<br &sol;>&NewLine;200 grame unt<br &sol;>&NewLine;150 grame zahar<br &sol;>&NewLine;100 grame fulgi de cocos<br &sol;>&NewLine;1 lingurita esenta de vanilie<br &sol;>&NewLine;zahar pudra pentru decorare<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Blaturi&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Bateti albusurile spuma cu un praf de sare intr-un castron mare&period;<br &sol;>&NewLine;Adaugati zaharul&comma; mixati pana cand se incorporeaza complet&period;<br &sol;>&NewLine;Adaugati apa &lpar;cate doua linguri de o data&rpar;&comma; mixati usor&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Intr-un alt castron mixati galbenusele cu praful de copt&comma; apoi turnati-le peste albusurile batutespuma&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Mixati ingredientele cu ajutorul unei spatule&comma; apoi incorporati faina treptat&comma; amestecati pana candobtineti un aluat omogen&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Impartiti compozitia in doua parti egale&comma; iar intr–una din acestea incorporati cacaua&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Turnati compozitiile in doua tavi de aceeasi dimensiune &lpar;23×33 cm&rpar; in care ati pus in prealabil hartie de copt&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Dati aluaturile in cuptorul incins la 170 grade timp de 35-40 minute fiecare&comma; sau verificati cu scobitoarea&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Lasati blaturile sa se raceasca complet inainte de a le uni cu crema de cocos&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Crema de cocos&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Puneti laptele sa fiarba la foc mic&comma; iar in momentul in care da in clocot turnati grisul si amestecati continuu cu un tel&comma; pentru a nu se forma cocoloase&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Adaugati apoi untul si zaharul&comma; mixati si lasati crema pe foc pana cand se ingroasa&comma; mixand continuu&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Luati apoi cratita de pe foc si adaugati in aceasta fulgii de cocos si esenta de vanilie&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Mixati bine ingredientele pana cand obtineti o compozitie omogena&comma; si lasati crema sa seraceasca complet inainte de a o folosi la prajitura&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Asamblare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Asezati blatul de cacao pe un platou mare de prajituri&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Intindeti crema de cocos peste aceasta in mod uniform dupa ce s-a racit complet&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Puneti blatul fara cacao peste crema de cocos&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Dati prajitura la frigider cel putin doua ore inainte de a o taia in bucati&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version