<p><strong>Ingrediente: </strong>2 cani faina, 1 cana iaurt, 1 cana de zahar, 1 praf de copt, 4 oua, 9 linguri de ulei vegetal.</p>
<p><strong>Pentru umplutură: </strong>3 linguri de gris, 1 kg mere, 1 cana de zahar (sau dupa gust), 3 linguri de ulei vegetal, 1 lingurita scortisoara.</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>Se bat ouale cu zaharul pana cand zaharul este topit bine. Se adauga uleiul si iaurtul, si apoi – faina si praful de copt.</p>
<p>Se imparte amestecul in 2 parti egale. O parte se pune intr-o tava unsa cu dimensiunea de 25×35 cm si se pune intr-un cuptor preincalzit la 190 de grade si se coace aproximativ 10 minute.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>In acest timp, se calesc merele rase cu zaharul, apoi se adauga grisul si scortisoara.</p>
<p>Indepartati tava de la cuptor, se aseaza uniform umplutura de mere pe tot aluatul aproape copt, apoi se pune a doua parte a amestecului de aluat.</p>
<p>Coaceti pana cand prajitura se coace frumos si capata o culoare maronie.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.93 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Presarati apoi prajitura cu zahar pudra, se lasa sa se raceasca, se taie in cuburi si se serveste.</p>
<p>Poftă bună!

Prăjitură leneșă cu mere – Rețetă pentru gospodinele grăbite, gata în 2 timpi și 3 mișcări
