ValentinaVNB

Prăjitura „Tăvălită” cu cocos. Niciodată nu o poți refuza. Este cea mai bună!

<p>Pr&abreve;jitura t&abreve;v&abreve;lit&abreve; cu cocos este&comma; de fapt&comma; celebrul desert australian – Lamington&period; Este delicioas&abreve; și se prepar&abreve; ușor&period; Dac&abreve; iubești dulciurile&comma; nimic nu e greu&excl; Nu&quest; Iat&abreve; rețeta&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p><strong>Pentru blat<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>200 g f&abreve;in&abreve;<br &sol;>&NewLine;200 g zah&abreve;r tos<br &sol;>&NewLine;5 ou&abreve;<br &sol;>&NewLine;1 linguriț&abreve; cu vârf praf de copt<br &sol;>&NewLine;2 fiole esenț&abreve; de vanilie<br &sol;>&NewLine;130 g unt topit<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Pentru glazur&abreve;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>100 g unt<br &sol;>&NewLine;250 ml lapte<br &sol;>&NewLine;65 g cacao<br &sol;>&NewLine;370 g zah&abreve;r &lpar;pudr&abreve; sau tos&rpar;<br &sol;>&NewLine;1 fiol&abreve; esenț&abreve; rom<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Pentru t&abreve;v&abreve;lit<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>250 g nuc&abreve; de cocos<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Cum se prepar&abreve;&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Pentru început&comma; preînc&abreve;lzește cuptorul la treapt&abreve; mare&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Într-un vas mare&comma; bate ou&abreve;le cu ajutorul unui mixer&period; Adaug&abreve;&comma; treptat&comma; zah&abreve;rul și vanilia&comma; pân&abreve; obții un amestec omogen și fin&period; Toarn&abreve; treptat&comma; f&abreve;ina și praful de copt&comma; amestecând ușor și cu gesturi largi cu o spatul&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Când s-a omogenizat&comma; toarn&abreve; untul &lpar;topit și l&abreve;sat la temperatura camerei&rpar; și amestec&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Pune compoziția într-o tav&abreve; care nu se lipește și d&abreve; la cuptor 25 de minute&period; Las&abreve; pandișpanul la r&abreve;cit și apuc&abreve;-te de glazur&abreve;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Topește untul ușor într-o cratiț&abreve;&comma; toarn&abreve; laptele și amestec&abreve;&period; Cerne zah&abreve;rul și pudra de cacao&comma; amestec&abreve; încet pân&abreve; începe s&abreve; se îngroașe glazura&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Spre final&comma; adaug&abreve; esența de rom&period; Las&abreve; un pic la r&abreve;cit glazura&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Între timp taie pandișpanul în cubulețe&period; Înfige&comma; pe rând&comma; o furculiț&abreve; în fiecare cub în parte&comma; înmoaie bine în glazur&abreve; pân&abreve; se acoper&abreve; uniform&comma; scurge excesul și d&abreve; prin nuca de cocos&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Las&abreve; pr&abreve;jitura t&abreve;v&abreve;lit&abreve; cu cocos la r&abreve;cit bine înainte de servire&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Pofta buna&excl;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version