ValentinaVNB

Prepararea vinului medicinal din păpădie pentru ficat, previne ateroscleroza, elimina toxinele

<p>Este un tonic excelent&comma; cre&scedil;te pofta de mâncare&comma; îmbun&abreve;­t&abreve;­&tcedil;e&scedil;te pr­ocesele metabolice&comma; elimin&abreve; toxinele din organism&comma; previne atero­scle­roza&comma; este benefic în bolile de ficat &scedil;i cele ale tractului gastro-intes­tinal&period; Preparatul este de asemenea un bun diuretic&comma; coleretic &scedil;i antipiretic&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Se folosesc numai corolele p&abreve;p&abreve;diei &lpar;floarea&comma; f&abreve;r&abreve; tulpin&abreve;&rpar;&period; Pentru a ob&tcedil;ine 4 litri de vin&comma; este nevoie de apro­ximativ un borcan de un litru plin cu flori de p&abreve;p&abreve;die&comma; 1 kg de zah&abreve;r&comma; o l&abreve;mâie&comma; 4 litri de ap&abreve;&comma; o linguri&tcedil;&abreve; de drojdie&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod<&sol;strong><strong> de<&sol;strong><strong> preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Florile de p&abreve;p&abreve;die se spal&abreve; sub jet de ap&abreve;&comma; într-o sit&abreve;&comma; dup&abreve; care se pun într-un vas înalt&comma; emailat&period; L&abreve;mâia se cur&abreve;&tcedil;&abreve; de coaj&abreve; &scedil;i apoi se stoarce&period; Se adaug&abreve; sucul de l&abreve;mâie &scedil;i se pune totul peste florile de p&abreve;p&abreve;die&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>La sfâr&scedil;it&comma; se toarn&abreve; trei litri &scedil;i jum&abreve;tate de ap&abreve;&period; Se pune vasul pe foc&comma; se las&abreve; lichidul s&abreve; fiarb&abreve; câte­va minute&comma; apoi se trage de pe foc&comma; se aco­per&abreve; &scedil;i se las&abreve; la infuzat timp de 24 de ore&period;<&sol;p>&NewLine;<p>A doua zi&comma; într-un vas emai­lat&comma; se dizolv&abreve; zah&abreve;rul în jum&abreve;tate de litru de ap&abreve;&period; Se pune la fiert&comma; pân&abreve; ce se trans­for­m&abreve; într-un sirop&comma; apoi se toarn&abreve; peste infuzia din flori de p&abreve;p&abreve;die&period;<&sol;p>&NewLine;<p>La final&comma; se adaug&abreve; drojdia&comma; dizolvat&abreve; în pu&tcedil;in&abreve; ap&abreve; cal­d&abreve;&period; Vasul se acoper&abreve; cu un tifon &scedil;i se las&abreve; la fermentat într-un loc întu­necos &scedil;i c&abreve;lduros&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Dup&abreve; dou&abreve; zile&comma; lichidul se strecoar&abreve;&comma; se toar­n&abreve; într-un recipient de sticl&abreve; &scedil;i se acoper&abreve; cu un capac din plastic g&abreve;urit&comma; în care se introduce un furtun pentru elimi­narea dioxidului de carbon&period; Se las&abreve; într-un loc întunecos&comma; pentru conti­nuarea pro­ce­sului&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Dup&abreve; aproximativ o s&abreve;pt&abreve;mân&abreve;&comma; se „trage” lichidul din reci­pientul de sticl&abreve;&comma; folosind un furtun&comma; pentru a nu agita depunerea de pe fundul vasului&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Se toarn&abreve; în sticle de culoare închis&abreve;&period; Se astu­p&abreve; bine &scedil;i se mai las&abreve; timp de 4-6 s&abreve;pt&abreve;mâni&period; Dup&abreve; aceast&abreve; peri­oad&abreve;&comma; vinul este gata de consum&period; Se conserv&abreve; într-un loc r&abreve;coros&comma; maximum un an&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;93 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p><strong>Mod de folosire&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Se administreaz&abreve; câte 80 de mililitri&comma; de trei ori pe zi&comma; înaintea meselor principale&period; Tratamentele cu vin din p&abreve;p&abreve;die nu se prelungesc peste dou&abreve; s&abreve;pt&abreve;mâni&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version