<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p>Pulpa de pui 500 g, ciuperci Champignon 500 g, smantana 200 g, branza Gouda 150 g, ceapa 100 g, faina de grau 1 lingura, patrunjel 20 g, ulei de floarea soarelui 3 linguri, unt 30 g, sare 1 lingura, piper negru (macinat) 0,5 lingurita.</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>Se incalzeste 1 lingura de ulei si 15 g unt.</p>
<p>Taiati ciupercile in bucati medii si puneti jumatate in tigaie.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Se prajesc 3-4 minute la foc mare. Transferati-le pe o farfurie.</p>
<p>Adaugati inca 1 lingura de ulei de floarea soarelui si untul ramas. Pregatiti a doua parte a ciupercilor in acelasi mod.</p>
<p>File de pulpa de pui (greutate indicata fara os) trebuie taiate in bucati mici si prajite in aceeasi tigaie adaugand o lingura de ulei timp de 3-4 minute.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Se pune sare si piper dupa gust. Se adauga ceapa tocata si se caleste 2-3 minute la foc mediu.</p>
<p>Se toarna faina si se amesteca, apoi se adauga ciupercile si patrunjelul tocat.</p>
<p>Se toarna smantana si se condimenteaza, se amesteca din nou si se fierbe timp de 2-3 minute.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Se presara deasupra cu branza rasa, se acopera, se reduce focul la minim si se fierbe timp de 2-3 minute.</p>
<p>Se serveste fierbinte. Sa aveti pofta!

Pui, ciuperci si smantana la tigaie – Delicios si foarte gustos
