ValentinaVNB

Pui cu ciuperci în 30 de minute – Fără glucide

<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>20gr faina&comma; 500 – 600g pulpe dezosate&comma; sare&comma; piper&comma; 1 lingura ulei de masline&comma; 30gr unt &lpar;impartit in 2&rpar;&comma; 2 lingurite cimbru proaspat&comma; 500g ciuperci proaspete curatate si taiate&comma; 50ml vin alb&comma; 50ml supa de pui&comma; 3-4 linguri patrunjel proaspat&comma; tocat<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>Puneti faina pe o farfurie&period; Asezonati carnea de pui cu sare si piper&comma; apoi treceti-o prin faina&comma; scuturand excesul&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Intr-o tigaie puneti uleiul si 10g din unt si prajiti bucatile de pui&comma; rumenindu-le pe ambele parti&period; Dureaza cam 3-4 minute pentru fiecare parte&comma; in functie de temperatura ochiului&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Puneti bucatile prajite pe o farfurie si indepartati excesul de grasime cu un servetel&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Reduceti temperatura ochiului si in aceeasi tigaie adaugati cimbrul&comma; ciupercile si restul de 20 de grame de unt&period; Lasati-le pe ochi pana se inmoaie – cam 6 minute&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Adaugati vinul si supa de pui &lpar;eu n-am avut supa de pui&comma; am pus apa in locul ei&rpar;&period; Asteptati sa fiarba pana cantitatea de lichid se reduce la jumatate &lpar;cam 3 minute&rpar;&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Asezonati cu sare si piper&period; Puneti puiul inapoi in tigaie&comma; pentru a isi trage din sucul ciupercilor&period; Presarati patrunjelul verde&comma; apoi e gata de savurat&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Mie imi place in principal pentru ca e o mancare f rapida&period; Stiu ca faina e din categoria glucidelor&comma; dar fiind o cantitate atat de mica nu cred ca afecteaza in mod dramatic caracteristicile generale ale mancarii&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Deci&comma; in lumea mea&comma; e trecuta la mancaruri cu continut scazut de carbohidrati&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version