<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p>20gr faina, 500 – 600g pulpe dezosate, sare, piper, 1 lingura ulei de masline, 30gr unt (impartit in 2), 2 lingurite cimbru proaspat, 500g ciuperci proaspete curatate si taiate, 50ml vin alb, 50ml supa de pui, 3-4 linguri patrunjel proaspat, tocat</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>Puneti faina pe o farfurie. Asezonati carnea de pui cu sare si piper, apoi treceti-o prin faina, scuturand excesul.</p>
<p>Intr-o tigaie puneti uleiul si 10g din unt si prajiti bucatile de pui, rumenindu-le pe ambele parti. Dureaza cam 3-4 minute pentru fiecare parte, in functie de temperatura ochiului.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Puneti bucatile prajite pe o farfurie si indepartati excesul de grasime cu un servetel.</p>
<p>Reduceti temperatura ochiului si in aceeasi tigaie adaugati cimbrul, ciupercile si restul de 20 de grame de unt. Lasati-le pe ochi pana se inmoaie – cam 6 minute.</p>
<p>Adaugati vinul si supa de pui (eu n-am avut supa de pui, am pus apa in locul ei). Asteptati sa fiarba pana cantitatea de lichid se reduce la jumatate (cam 3 minute).</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Asezonati cu sare si piper. Puneti puiul inapoi in tigaie, pentru a isi trage din sucul ciupercilor. Presarati patrunjelul verde, apoi e gata de savurat.</p>
<p>Mie imi place in principal pentru ca e o mancare f rapida. Stiu ca faina e din categoria glucidelor, dar fiind o cantitate atat de mica nu cred ca afecteaza in mod dramatic caracteristicile generale ale mancarii.</p>
<p>Deci, in lumea mea, e trecuta la mancaruri cu continut scazut de carbohidrati.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>


Pui cu ciuperci în 30 de minute – Fără glucide
