ValentinaVNB

Remediul bunicilor – Ceaiul din foi de ceapă: Cum se prepară și la ce este bun

<p>Ceapa contine o cantitate imensa de diverse vitamine si minerale&period; Sucul sau este un antibiotic natural care poate distruge stafilococul&comma; streptococul&comma; tuberculoza&comma; difteria si de asemenea virusurile&period; In plus&comma; leguma favorizeaza eliminarea toxinelor si chiar poate rezista cancerului&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Mai multe cepe se gasesc in aproape orice bucatarie&period; In timpul prepararii alimentelor&comma; cojile sale sunt aruncate la gunoi &period; De fapt&comma; acesta este cel mai valoros produs din care puteti face ceai de ceapa sanatos&period; Aceasta bautura neobisnuita este utilizata pentru a intari corpul si pentru a trata numeroase patologii&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Proprietati ale ceaiului &&num;8211&semi; <&sol;strong>Ceaiul facut din ceapa sau cojile lor are un gust si miros specific&period; Dar aceste dezavantaje compenseaza cu usurinta compozitia si beneficiile sale unice&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ceaiul de ceapa are urmatorul efect asupra organismului&colon; <&sol;strong>Reduce umflarea si durerea la nivelul picioarelor&comma; are efect antihistaminic&period; Acesta este un remediu foarte bun pentru orice manifestare de alergii&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Imbunatateste digestia&comma; combate flatulenta&comma; indeparteaza din organism metalele grele si alte toxine&comma; stabilizeaza tensiunea arteriala&comma; vindeca inima&comma; protejeaza vasele de sange&period; Ajuta la evitarea accidentului vascular cerebral si a infarctului&period; Combate eficient tromboflebita&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Creste imunitatea&comma; eficient in combaterea racelii si a gripei&comma; ajuta in lupta impotriva excesului de greutate&comma; normalizeaza metabolismul&comma; eficient pentru bolile orale&comma; cum ar fi stomatita si gingivita&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Amelioreaza durerile de cap&comma; imbunatateste vederea&comma; combate manifestarile glaucomului si cataractei&comma; ajuta la cistita si boli renale inflamatorii&comma; elimina durerea in timpul menstruatiei&comma; permite normalizarea nivelului de zahar din sange la pacientii cu diabet zaharat&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Cum se prepara ceaiul din foi de ceapa&quest;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Pentru o portie de ceai&comma; veti avea nevoie de coji de la doua cepe medii&period; Se toarna doua pahare de apa fierbinte peste doua linguri de coji de ceapa maruntite si se fierbe la foc mic timp de 15 minute&period; Dupa ce se racoreste&comma; ceaiul se strecoara si se bea cate un sfert de cana de trei ori pe zi&comma; cu 30 de minute inainte de mesele principale&period;<&sol;p>&NewLine;<p>In ciuda gustului specific&comma; aceasta bautura are multi fani&period; Ceaiul de ceapa poate fi facut si mai sanatos adaugand miere&comma; tei&comma; menta&comma; lamaie sau coacaze negre&period; Din pacate&comma; acest lucru nu va ajuta la imbunatatirea gustului bauturii&period;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version