ValentinaVNB

Rețetă de post – Iată cum se prepară chifteluțele mănăstirești, în doar 20 minute

<p>Pentru aceast&abreve; rețet&abreve;&comma; aveți nevoie de urm&abreve;toarele ingrediente&colon;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Ingrediente&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>500 g fasole boabe 2-3 feli de pâine 150 g orez 150 ml ulei 2 cepe 5-6 c&abreve;ței de usturoi 1 morcov 1 p&abreve;stârnac 2 frunze da dafin m&abreve;rar p&abreve;trunjel 50 g f&abreve;in&abreve; sare cimbru&period;<&sol;p>&NewLine;<p><strong>Mod de preparare&colon;<&sol;strong><&sol;p>&NewLine;<p>1&period; Pentru început&comma; punem boabele de fasole la fiert&period; Dup&abreve; ce schimb&abreve;m apa&comma; ad&abreve;ug&abreve;m morcovul&comma; p&abreve;stârnacul și ceapa&comma; toate tocate&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad1" id&equals;"quads-ad1" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Ad&abreve;ug&abreve;m frunzele de dafin&comma; condiment&abreve;m cu sare&comma; piper și amestec&abreve;m bine&period;<&sol;p>&NewLine;<p>2&period; Dup&abreve; ce au fiert toate legumele&comma; le scoatem din oal&abreve;&comma; scurgem fasolea de zeam&abreve; &lpar; nu arunc&abreve;m zeama &rpar; și punem totul într-un bol&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Ad&abreve;ug&abreve;m feliile de pâine înmuiate în puțin&abreve; zeam&abreve; de la fasole și stoarse ulterior&comma; usturoiul pisat&comma; cimbrul&comma; m&abreve;rarul și p&abreve;trunjelul t&abreve;iat m&abreve;runt&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad3" id&equals;"quads-ad3" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>Amestec&abreve;m bine&comma; pe urm&abreve; d&abreve;m întreaga compoziție prin mașina de tocat sau mix&abreve;m cu blenderul vertical&period;<&sol;p>&NewLine;<p>3&period; Cu ajutorul mâinilor&comma; form&abreve;m chiftele&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Le d&abreve;m prin f&abreve;in&abreve;&comma; pe urm&abreve; le pr&abreve;jim într-o tigaie încins&abreve; cu ulei&period;<&sol;p>&NewLine;<&excl;-- WP QUADS Content Ad Plugin v&period; 2&period;0&period;94 -->&NewLine;<div class&equals;"quads-location quads-ad4" id&equals;"quads-ad4" style&equals;"float&colon;none&semi;margin&colon;0px&semi;">&NewLine;&NewLine;<&sol;div>&NewLine;&NewLine;<p>4&period;Pentru garnitur&abreve;&comma; fierbem orezul în zeama de la fasole și legume &lpar; 3 c&abreve;ni de zeam&abreve; &sol; 1 can&abreve; de orez &rpar;&period;<&sol;p>&NewLine;<p>Ad&abreve;ug&abreve;m sare și m&abreve;rar dup&abreve; gust&period; Pofta buna&excl;&NewLine;

Distribuie pe:
Exit mobile version