<p>Pentru această reÈetă, aveÈi nevoie de următoarele ingrediente:</p>
<p><strong>Ingrediente:</strong></p>
<p>500 g fasole boabe 2-3 feli de pâine 150 g orez 150 ml ulei 2 cepe 5-6 căÈei de usturoi 1 morcov 1 păstârnac 2 frunze da dafin mărar pătrunjel 50 g făină sare cimbru.</p>
<p><strong>Mod de preparare:</strong></p>
<p>1. Pentru început, punem boabele de fasole la fiert. După ce schimbăm apa, adăugăm morcovul, păstârnacul Èi ceapa, toate tocate.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad1" id="quads-ad1" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Adăugăm frunzele de dafin, condimentăm cu sare, piper Èi amestecăm bine.</p>
<p>2. După ce au fiert toate legumele, le scoatem din oală, scurgem fasolea de zeamă ( nu aruncăm zeama ) Èi punem totul într-un bol.</p>
<p>Adăugăm feliile de pâine înmuiate în puÈină zeamă de la fasole Èi stoarse ulterior, usturoiul pisat, cimbrul, mărarul Èi pătrunjelul tăiat mărunt.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad3" id="quads-ad3" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>Amestecăm bine, pe urmă dăm întreaga compoziÈie prin maÈina de tocat sau mixăm cu blenderul vertical.</p>
<p>3. Cu ajutorul mâinilor, formăm chiftele.</p>
<p>Le dăm prin făină, pe urmă le prăjim într-o tigaie încinsă cu ulei.</p>
<!-- WP QUADS Content Ad Plugin v. 2.0.94 -->
<div class="quads-location quads-ad4" id="quads-ad4" style="float:none;margin:0px;">

</div>

<p>4.Pentru garnitură, fierbem orezul în zeama de la fasole Èi legume ( 3 căni de zeamă / 1 cană de orez ).</p>
<p>Adăugăm sare Èi mărar după gust. Pofta buna!

Rețetă de post – Iată cum se prepară chifteluțele mănăstirești, în doar 20 minute
